Marloes van Londen | 12 juli 2018

(Op)nieuw bij Frappant: Marjolein!

Hey, kennen we die niet ergens van? Marjolein (niet te verwarren met Marjolijn trouwens) deed begin dit jaar haar stage bij ons op het gebied van datagedreven marketing. Met haar studie communicatiewetenschap aan de Universiteit van Twente was dat een kolfje naar haar hand. En we wisten al: die Marjolein moeten we in de gaten houden! Toen ze onlangs afstudeerde, kon ze dan ook meteen bij ons aan de slag als Digital Marketeer. Haar interesse voor data en inzichten, gecombineerd met gevoel voor online marketing maken haar dé aangewezen persoon om daar bij Frappant invulling aan te geven.

En hoewel de verwarring met alle Frappante dames die met een M beginnen nu écht compleet is, nodig ik je van harte uit om nader kennis met Marjolein te maken! Ze analyseert graag je online aanwezigheid en prestaties om ze samen met jou en ons team te verbeteren. Want ook online maken we immers merken sterker. Kijk maar eens op haar profiel.
Deel dit op:

Meer informatie


Marloes van Londen
Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op met Marloes

Meer weten over Marloes?
Bekijk het profiel van Marloes.

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.