Advertentiecampagne ontwikkelen en inzetten?

Een advertentie kan nog steeds hét middel zijn om je imago sterk neer te zetten. In 1974 begon dit voor Frappant met het ontwikkelen van advertenties geschikt voor print. En nog steeds kan dit middel via de geprinte media goed werken. Heb je ooit gedacht aan het adverteren 2.0 met gebruik van speciale actie-URL’s of augmented reality? Frappant helpt je op weg en tilt jouw campagne naar een hoger niveau.

Mix van print en online

Wil je een speciale actie onder de aandacht brengen of meer informatie delen via een advertentie? Dat kan heel goed, maar het is beter niet teveel informatie en tekst in de advertentie te zetten. Dat is jammer genoeg wel iets wat je nog steeds tegenkomt. Beter is het een korte en krachtige boodschap over te brengen. Wat wil je dat men zich van jouw boodschap herinnert? Wanneer je nog meer kwijt wilt, kun je een koppeling maken naar een landingspage ofwel actiepagina.

Online Advertentiecampagne ontwikkelen en inzetten

Wanneer je een nieuwe dienst wil aanbieden, of nieuwe producten in het assortiment van je webshop hebt opgenomen, is het belangrijk om dit – naast de offline advertentie kanalen - online kenbaar te maken. Maar hoe pak je dat aan? Welke online marketing kanalen zet je in? Wat moet er in een banner opgenomen worden om er succes mee te hebben? Frappant heeft deze kennis in huis en helpt en ontzorgt je op het gebied van Online Adverteren.

Of het nu gaat om een reclamecampagne in dagbladen, vakbladen, online kanalen of een mix hiervan, Frappant denkt mee, ontwerp en realiseert. We verzorgen de media inkoop en de plaatsing. Daarnaast kunnen we je volledig ontzorgen op het gebied van online adverteren.

Advertentiecampagne ontwikkelen en inzetten?We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.