Brainstormsessie: Wie maakt me los?

Een goed idee komt zelden uit de lucht vallen. Zéker als het vraagstuk complex is, zit het ongeoefende brein al snel in uitgesleten paden te denken. Resultaat: niets.

Creatief denken is niet voor iedereen even makkelijk. Sommigen vinden het moeilijk zo ineens met ideeën te komen of durven de ideeën niet zo in de groep te gooien. De sfeer, risico’s durven nemen, open zijn, nieuwsgierigheid en passie hebben voor je merk, zijn belangrijke elementen voor een effectieve brainstorm. De ideale ruimte hebben wij voor al voor je, namelijk wat wij noemen ’het diepe’. Dit is onze ruimte voor grotere gezelschappen op 2.40 meter diepte.

Brainstorm technieken

Maar we helpen je naast deze spetterende ruimte natuurlijk verder op weg. Tijdens onze brainstormsessies gebruiken wij verschillende brainstormtechnieken om de patronen te doorbreken en de ideeënstroom op gang te brengen.

Storm aan ideeën

Brainstormen doen we intern bij de ontwikkeling van concepten, maar zeker ook samen met opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan het bepalen van een strategie of nieuwe marketingactiviteiten. Maar dat hoeft niet eens voor een communicatie-opdracht te zijn. Brainstormen over het ontwikkelen van een productinnovatie kan ook bij Frappant. We kunnen - niet gehinderd door overmatige productkennis - een ideeënstroom genereren waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Goed idee?

Lijkt het je leuk om met ons te brainstormen? Dan ben je bij reclame en communicatiebureau Frappant van harte welkom in ‘het diepe’. Naar jou toe komen doen we natuurlijk ook graag.

Brainstormsessie: Wie maakt me los?We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.