Brochure, jaarverslag & magazine ontwikkelen: Ingetogen chic tot uitbundig glossy

Als het gaat om de ontwikkeling van gedrukte communicatie ben je bij Frappant aan het juiste adres. Van brochures, magazines, jaarverslagen, boeken, tot aan jubileumuitgaven. Stuk voor stuk staaltjes van informatievoorziening met een boodschap. Bij de één ligt de nadruk meer op de informatievoorziening of op cijfers, bij de ander is juist de boodschap en het imago het belangrijkst.

Wat de doelstelling ervan ook is, wij draaien onze hand er niet voor om. En dan hebben we het niet alleen over de vormgeving, maar het totaalplaatje:
  • concept
  • ontwerp en layout
  • tekstschrijven of redigeren
  • vertalen
  • fotografie (image-, product- en portretfotografie)
  • beeldbewerking
  • drukgereed aanleveren
  • drukwerkinkoop en –begeleiding
  • handling en verzending

Ontwerpen brochures

Brochures ontwerpen is een bijzondere klus. Zo dient er goed nagedacht te worden over de content, maar ook over de uitstraling van de brochure en de boodschap die moet blijven hangen na het lezen van de brochure. Het is een belangrijk proces om de juiste beelden, beste lettertypes en geschikte content samen te laten smelten in de te ontwerpen brochure. Als full service bureau is dit één van de activiteiten waar wij veel ervaring mee hebben.
In de loop der jaren hebben wij onze ervaring omtrent het maken van een brochure ontwerp vergroot. De werkwijze? Deze is simpel. Jij deelt met ons je ideeën, wij laten onze creativiteit er op los.

Opmaak jaarverslag

Steeds meer wordt het jaarverslag gezien als extra communicatiemiddel. In een jaarverslag is het belangrijk om een goed inhoudelijk verhaal te vertellen. Om te zorgen dat het verhaal ook indruk maakt, is de opmaak van het jaarverslag dus erg belangrijk. Frappant Aalten doet dit al jaren voor verschillende partijen, zo hebben we eerder we ook het jaarverslag van ROVA  in een strakke opmaak mogen verzorgen.

Ontwerp en opmaak van magazines

Op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het ontwerp en de opmaak van een magazine? Stop met zoeken! Frappant ontzorgt je op iedere pagina. Frappant denkt mee, ontwikkelt de opmaak en brengt creativiteit in elke pagina. Om een magazine tot een succes te maken, heb je van alles nodig: van het verwerken en herschrijven van teksten, tot illustraties, fotografie en diverse opmaak- en ontwerpprogramma’s. Frappant helpt je hierbij, van het ontwerp tot het daadwerkelijke magazine dat op de deurmat valt. Op zoek naar bewijs? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de door ons opgemaakte magazines in opdracht van Stichting Achterhoek Toerisme.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom de opmaak en ontwikkeling van brochures, jaarverslagen & magazines? Full service reclame- en communicatiebureau Frappant brengt jouw wensen in kaart en geeft je advies én realiseert!


Brochure, jaarverslag & magazine ontwikkelen: Ingetogen chic tot uitbundig glossyWe bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.