Conceptontwikkeling: Een goed concept staat als een huis.

Helaas. Een idee is nog geen concept. Het doorkauwen van een idee zodat er een doordacht marketing concept ontstaat is een vak apart. Natuurlijk begint elk concept met een idee, maar het werk om daar een stevig communicatieconcept van te maken moet dan nog beginnen.

Een conceptontwikkeling is de vertaling van je idee.

Conceptontwikkeling vormt een verbinding tussen de strategie en de invulling daarvan. Het bestaat uit content, wat ga je als merk vertellen en vorm, hoe ga je dat vertellen?

Na de brainstormsessie kiezen we de beste ideeën op basis van levensvatbaarheid en verwachte effectiviteit om uiteindelijk een sterk marketing concept en concept design neer te zetten. Het team van creatieve specialisten bestaande uit een artdirector, copywriter en communicatieadviseur gaan met jou aan de slag om het concept te finetunen zodat het staat als een huis. Door middel van copywriting, fotografie en (grafisch) ontwerp komt tenslotte de conceptontwikkeling tot stand.

Heb je zelf een concept in gedachten? Kom maar op. We toetsen het samen op levensvatbaarheid en gaan aan de slag met de vertaling van jouw idee naar een sterk marketing concept.

Conceptontwikkeling: Een goed concept staat als een huis.We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.