Wat is content curatie?

Content curatie betekent dat je content van anderen filtert en deelt. Waarom zou je alleen je eigen content delen als er ook zoveel goede content door anderen wordt geschreven? Jij bent de expert op jouw vakgebied, dus kun je bepalen wat voor jouw publiek interessant is. Wij leren je hoe je eenvoudig kunt bepalen welke content goed is en waarom en hoe je deze content kunt vinden, gebruiken en delen.

Aan de slag met content curatie

Het delen van content begint met het vinden van content. Bijhouden van sites en fora waarop voor jou relevante informatie te vinden is. Of door op social media de mensen te volgen waarvan jij vindt dat ze met regelmaat wat goeds te melden hebben. Uiteraard kun je ook vakliteratuur of vakbladen raadplegen. Het bijhouden van je bronnen kan een tijdsintensieve bezigheid worden. Zeker als het aantal bronnen toeneemt. Er zijn een aantal handige tools die je leven een beetje makkelijker maken. Tools als feedly, pocket en lijsten in Twitter of andere social media kunnen je hierbij helpen. Frappant helpt je met het vinden van goede bronnen, leert je hoe je content kunt cureren en kunt distribueren.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het cureren van content? Onze content specialisten helpen je graag door je te laten zien hoe je content kunt cureren. Geen tijd om het zelf te doen? Geen probleem, dan pakken wij het traject van je over en kunnen de content voor je creëren maar ook cureren.  

Wat is content curatie?We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.