Direct mail: Er is post!

Tussen al het online geweld anno nu wordt het een steeds grotere uitdaging om op te vallen. En dat is reden te meer om eens een ander kanaal te kiezen: de brievenbus!

Wij zien dat de papieren mailing steeds vaker wordt vervangen door een digitale mailing. Erg jammer, want met name voor B2B gerichte organisaties is direct mailing effectief. Maar dan moet je hem natuurlijk wel goed inzetten. 

Doe eens gek

De vormgeving en het materiaal van een mailing spelen een belangrijke rol. Je kunt de aandacht trekken door gebruik te maken van een ongebruikelijk formaat, een ludieke vorm of een gekke verpakking. Een opvallend formaat helpt om de ontvanger zover te krijgen dat de direct mail geopend wordt. Bij een verpakking kun je naast een bedrukte envelop of een bedrukt doosje denken aan een folie: transparant of in een (matte) metallic kleur. Folie maakt het, naast de mooie uitstraling, ook zeer geschikt een gimmick mee te sturen. Een gimmick werkt überhaupt heel effectief, want de bobbel in de envelop of verpakking maakt nieuwsgierig. Hoe laat jij jouw mailing opvallen?

Frappant heeft tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van succesvolle, opvallende direct mailcampagnes. Of het nu compact en low-budget is of groots en hoogwaardig, we zorgen ervoor dat de boodschap aankomt. Frappant verzorgt het concept, ontwerp, creatieve uitwerking én -als je wilt- drukwerk, handling en verspreiding. We nemen je graag het werk uit handen, zodat je tijd hebt om alle aanvragen te behandelen.

Direct mail: Er is post!We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.