Frappant, bureau voor spetterende communicatie

Frappant. Het is een veelzeggende naam die sinds 1974 onlosmakelijk is verbonden aan reclame en tegenwoordig ook aan online en offline communicatie en design. Frappant bestaat uit een groep creatieve professionals die constant met hun tijd meegaan en zich door de jaren heen ontwikkeld hebben van full service reclamebureau tot een toonaangevend full service crossmedia communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland). Vanuit het voormalige zwembad van Aalten zorgt Frappant voor spetterende communicatie.


Sterke merken bouwen, dat is waar we bijna dagelijks mee bezig zijn. De ultieme merkwaarden naar boven halen en krachtig neerzetten in een stevige strategie en opvallende creativiteit. Niet altijd even makkelijk, maar elke keer een boeiend en spannend proces. Kijk maar naar de  voorbeelden!


Dit zijn onze merkversterkers

Zonder mensen geen organisatie. Zonder creatieven geen onderscheidende communicatie! Dit zijn de mensen die zich bijna dagelijks bezighouden met het sterker maken van merken. Daarom is dit misschien wel het belangrijkste onderdeel van de site. Graag stellen we de spetters aan je voor. Spaar ze allemaal! En neem gerust contact met ze op.

Niet duiken!

Frappant is het bureau voor spetterende communicatie. En dat is niet toevallig gekozen; onze werkplek is het voormalige zwembad van Aalten. De contouren van het 'pierebadje' zijn nog te herkennen; het is de plek waar de communicatieadviseurs en projectmanagers zitten.
 
Het oude 25 meterbad is nog volledig intact - minus 650.000 liter water - en biedt ruimte aan brainstorm- en bespreekruimtes. En zo ook ‘het diepe’; onze ruimte voor grotere gezelschappen op 2.40 meter diepte.

Boven het grote bad bevindt zich een platform waar de creatieven en webontwikkelaars zitten; de studio. Daarnaast biedt ons pand nog onderdak aan een sfeervolle lunchroom (met DJ-set) en een compacte eigen fotostudio. Wil je eens komen kijken? Je bent van harte welkom. Zwemkleding is niet nodig!

 

Vacatures en stagesContact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.
Cookies. Wij zijn er gek op. Ze zorgen er namelijk voor dat we leren van de sitebezoekers en we jou én anderen hierdoor beter kunnen helpen. En omdat je op onze site bent, gaan we ervan uit dat je net als wij óók de beste wilt worden en daarom het cookiereglement accepteert.