Marloes van Londen | 23 februari 2018

Even voorstellen: Milou

Deze leukerd komt het komende half jaar bij ons afstuderen. Dat vinden we heel gezellig, want Milou is goedlachs en houdt wel van een geintje! Ze zit bij de projectmanagers, dus grote kans dat je haar aan de telefoon krijgt wanneer je ons belt.

Milou studeert Media, Informatie en Communicatie en specialiseert zich in ‘creatieve marketing en concepten’. Om haar Hbo-opleiding goed af te ronden, gaat zij bij ons aan de slag met verder onderzoek naar de inzichtelijkheid van persona’s.

Waarom is dat belangrijk? Om ons werk goed te kunnen doen en onze opdrachtgevers effectief werk te kunnen leveren is het van belang dat we inzichtelijk hebben wie jouw klanten zijn, wat hun drijfveren en motieven zijn en hoe we hen met professionele communicatie kunnen bereiken en activeren. Daar zijn we als Frappant al een tijd mee bezig en daar gaat Milou ons verder bij helpen, door te kijken naar wat de minimale vereisten/succesfactoren zijn om een betrouwbare doelgroep typering te bepalen.

Wil je meer weten over Milou? Dat kan!

Deel dit op:

Meer informatie


Marloes van Londen
Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op met Marloes

Meer weten over Marloes?
Bekijk het profiel van Marloes.

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.