David de Vries | 17 september 2018

Even voorstellen: Yara

Jazeker, nog een nieuw gezicht bij Frappant en ook daar zijn we blij mee! De komende zes maanden komt Yara bij ons afstuderen, deze 21-jarige Sportieveling studeert Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Om haar opleiding goed af te ronden gaat zij de komende tijd bij ons aan de slag met het (door)ontwikkelen van onze contentstrategie.

Ieder bedrijf is uniek en er bestaat geen vast stramien voor de perfecte contentstrategie. De perfecte strategie bestaat waarschijnlijk niet eens. Maar wat zeker is: elke contentstrategie is gebaat bij structuur en daarom zal Yara zich de komende maanden bezighouden met het ontwikkelen van die structuur.

Als Yara niet volleybalt, naar NOS Studio Voetbal of een wedstrijd van Ajax kijkt, dan staat er hoogstwaarschijnlijk een Harry Potter film op. Naar eigen zeggen heeft ze namelijk elke Harry Potter film al zo’n zeven keer gezien!

Wil je meer weten over Yara? Klik dan hier.
Deel dit op:

Meer informatie


David de Vries
Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op met David

Meer weten over David?
Bekijk het profiel van David.

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.