Flyer, folder en catalogus: Of het gedrukt staat

Door de populariteit van het internet wordt de ontwikkeling van een flyer, folder of catalogus nog wel eens over het hoofd gezien. Echter is de realisatie van flyers, folders en catalogi niet minder belangrijk geworden. Het zijn zeer effectieve tools die ingezet kunnen worden tijdens een campagne. Het mooie van een ontwikkelde flyer, folder of catalogus is dat deze volledig op maat gemaakt kan worden.

Flyers ontwikkelen

Acties, productinformatie, introducties, personeelswerving, evenementen, allemaal goede redenen om een folder of flyer in te zetten. Frappant heeft veel ervaring in de realisatie van folders, flyers en posters voor allerhande doelen en gelegenheden. Eenvoudig en informatief, of spetterend en uitbundig, helemaal passend bij de boodschap en de gelegenheid.

Ontwikkeling catalogus

Internet heeft veel catalogi doen verdwijnen. En dat is niet zo gek; gegevens zijn 24 uur per dag aan te passen, de verspreiding is een spreekwoordelijke druk op de knop. Toch is de catalogus nog niet uit beeld. Denk aan markten waar de computer niet in de werkplaats staat. Landen waar online zoeken en bestellen nog niet of amper gemeengoed is. Dan is er de catalogus. Hulp nodig bij de ontwikkeling van een catalogus? Dan kan Frappant je op weg helpen van A tot Z.
 
Overzicht geven, informeren en tegelijk verleiden. Dat zijn de functies van een catalogus, een folder en een flyer. Hoe doe je dat? Bij Frappant hebben wij daar al meer dan 40 jaar veel ideeën over opgedaan. Ideeën die zich niet beperken tot ontwerp en opmaak. Wat handig is: wij hebben zowel het design als de automatisering in huis. Inclusief:
  • productfotografie
  • opzetten en vullen van productdatabase
  • ontwerp en layout van uw cataloguslijn
  • opmaak (eventueel d.m.v. database-publishing)
  • drukgereed aanleveren
  • drukwerkinkoop en -begeleiding
  • handling en distributie
Als het gaat om de ontwikkeling van gedrukte communicatie ben je bij Frappant aan het juiste adres. Van flyer, folder tot aan catalogi . Bij de één ligt de nadruk meer op de informatievoorziening of op cijfers, bij de ander is juist de boodschap en het imago het belangrijkst. Hulp of gewoon creativiteit nodig bij Frappant ben je op het juiste adres!

Flyer, folder en catalogus: Of het gedrukt staatWe bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.