Milou Huitink | 27 juni 2018

Frappant On Tour!

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor een Frappant uitje! We reisden af naar het ‘wilde westen’ met gepast vervoer. Namelijk met de bus die kortgeleden voor Smarthub Achterhoek is ontworpen door onze eigen creatievelingen. Waar de reis naartoe ging? Rotterdam!

Eenmaal aangekomen in Rotterdam, ging het programma van start bij Hotel New York. Een gezellige plek en een aanrader als je de stad bezoekt. We hebben hier wat gedronken en (natuurlijk) een lekker gebakje gegeten, want daar houden wij van! ;) Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Vroeger vertrokken vanuit hier duizenden mensen naar Noord-Amerika vol hoop op een beter leven. Deze historie zie je in Hotel New York overal terug.

Frappant voor de Smarthub touringcar

Na ons bezoek aan Hotel New York, hebben we een rondvaart gemaakt door de havens van Rotterdam. Erg indrukwekkend om te zien hoe groot deze haven in werkelijkheid is en hoe ze hier te werk gaan. Ondertussen hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer!

Na deze relaxte rondvaart was het tijd voor meer actie. Een ruim twee uur durende rondleiding door de stad op de step! We hebben veel mooie plekken bezocht en ons vergaapt aan het veelzijdige aanbod in architectuur dat Rotterdam rijk is, waaronder de Markthal, het Centraal Station, de oude haven, het Schouwburgplein, de Witte de Withstraat, het Witte huis en het Stadshuis.

Frappant voor de Erasmusbrug, Rotterdam

Na deze sportieve activiteit zijn we geëindigd op de Kop van Zuid bij de Fenix Food Factory, gevestigd in een oude havenloods op Katendrecht. Hier kan je terecht voor verschillende ambachtelijke producten. Zo hebben we speciaal biertjes geproefd bij Kaapse brouwers en hebben we heerlijk gegeten.

Kortom, een topdag waarin we veel hebben gezien, genoten en gelachen!

Deel dit op:

Meer informatie


Milou Huitink
Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op met Milou

Meer weten over Milou?
Bekijk het profiel van Milou.

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.