Rensa - Henrad Softline Eco radiatoren

Voor Rensa ontwikkelden wij een nieuwe campagne voor de Henrad Softline Eco radiatoren, exclusief verkrijgbaar bij Rensa. Het zijn niet zomaar radiatoren, maar radiatoren met uitmuntende eigenschappen die er ook nog eens piekfijn uit zien. Zo zijn ze energiezuinig en leveren ze snel stralingswarmte waardoor het comfort verhoogt. Meer comfort en een lagere energierekening dus, daar maak je je klanten pas écht blij mee.

We ontwikkelden een campagneconcept en strategie gericht op installateurs, adviseurs en woningcorporaties. Voor hen is de Henrad Softline Eco een slimme keuze als het om zowel duurzaamheid als tevreden klanten en eindgebruikers gaat. Zo tevreden dat we de installateurs, adviseurs en woningcorporaties graag even waarschuwen, want voor de Henrad Softline Eco krijg je wel héél veel warmte terug ;).


Rensa Henrad softlineCampagnebeeld met een knipoog

De campagne bestaat uit een set campagnebeelden. Daarvoor werden situaties uitgedacht, modellen en locaties gezocht en vonden er een aantal shoots plaats. De warmte die de installateur, de adviseur en de woningcorporatie terugkrijgen, komt duidelijk naar voren en de ontvanger van die bedankjes was daar niet helemaal op voorbereid. Geen doorsnee beelden van radiatoren, maar beelden met een knipoog die voor stopkracht en een glimlach zorgen.

Rensa Henrad softline

Rensa Henrad softline


Communicatiemiddelen

Vervolgens hebben we het advertentie- en bannermateriaal op basis van het nieuwe concept ontwikkeld. Daarnaast is de website www.henradsofline.nl qua webdesign en teksten geheel vernieuwd en werken we op dit moment nog aan een dealerlocator en een kleurenfilter voor radiotoren. Verder is er ook een animatie voor particulieren gemaakt.

Rensa Henrad softline

Voor Rensa staat er een frisse nieuwe campagne waarmee zij de komende tijd voor opvallende communicatie en effect kunnen zorgen! En daar zijn wij dan weer écht blij mee!
Deel dit op:

Meer informatie


Rik van Kooten
Meer weten over dit project?
Neem contact op met Rik

Meer weten over Rik?
Bekijk het profiel van Rik.

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.