Het belang van goede content

Zonder goede content kan communicatie nooit effectief zijn. Een website, app, folder, beursmateriaal, ze bevatten allemaal content. Scherpe content, waar je op gevonden wordt. Maar vooral ook content die relevant is en die op de juiste manier vertelt wat je je doelgroep te bieden hebt. Waarmee je uniek bent en echt je eigen verhaal vertelt.


Denken én doen

Het klinkt misschien eenvoudig, maar écht goede content vergt denkwerk. In die brij van informatie die we op ons afgevuurd krijgen, is het zaak dat je eenduidig en scherp precies dát communiceert wat je wilt overbrengen. En dat is helemaal niet zo moeilijk, maar het vergt voorbereiding en discipline.

Content strategie »

Content bepaalt of je gevonden wordt, of je begrepen wordt en uiteindelijk of je je doelstellingen haalt. Wat je vertelt moet aansluiten bij je doelstelling én bij je doelgroep. Relevantie en authentiek zijn de toverwoorden. In de contentstrategie bepalen we wat we willen vertellen, aan wie we dat willen vertellen en via welke kanalen we dat gaan doen.

Content creatie »

Voor het uitvoeren van de contentstrategie heb je natuurlijk wel content nodig. Tekst, fotografie, video, een animatie, een prezi, een blog, het is allemaal content. Wanneer we weten wat we aan wie willen vertellen en hoe we dat gaan doen, zorgen we ervoor dat het gemaakt wordt.

Content curatie »

Door de contentstrategie van anderen ontstaat er meer én betere content. Daar zit content tussen die perfect aansluit bij jouw eigen content. Deze content kun je gestructureerd verzamelen, beoordelen, filteren en aanvullen met eigen content om het vervolgens te delen. Content cureren noemen we dat ook wel.

Zoekmachine Optimalisatie »

Goede content mag gevonden worden door iedereen die er naar zoekt. Ook vindbaarheid begint met relevantie. Door wie wil je gevonden worden? Want dat bepaalt welke zoekwoorden je content moet bevatten. Zoekmachine optimalisatie begint niet pas wanneer de site of content al klaar is, maar direct vanaf de eerste ontwikkeling van de website en de creatie van de content.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken en beheren van content? Samen met onze contentspecialisten werken we graag samen met jou een goede contentstrategie uit, waarin we kijken naar content creatie, content curatie en zoekmachineoptimalisatie.


Het belang van goede content


We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.