Logo design

Een logo is de ultieme herkenningsfactor in communicatie. Het is samen met de huisstijl een van de belangrijkste bouwstenen voor herkenbare communicatie-uitingen. Een goed logo zegt meer dan 1.000 woorden. Je leest er onder andere aan af voor wie het bedoeld is en of de producten of diensten hoogwaardig of goedkoop zijn. Je logo is dus een afspiegeling van je organisatie en je merkwaarden.

We gebruiken onze tientallen jaren ervaring in logodesign om elke keer weer unieke designs neer te zetten die passen bij de branche waarvoor ze bestemd zijn, maar tóch er uitspringen. Frappant heeft bewust geen eigen stijl. Onze ontwerpers passen bij iedere opdracht hun stijl aan op de toepassing.

Nieuw logo laten ontwerpen  of logorestylen?

Naast een volledig nieuw logodesign, waarbij we met een leeg vel beginnen, tekenden we ook al voor vele logorestylings. Wanneer jarenlange bouw aan herkenning zo waardevol blijkt dat restylen van het bestaande logo en de bestaande huisstijl verstandig is, dan is dat ons startpunt. Met een aantal ingrepen passen we het bestaande logo zodanig aan dat het past bij deze tijd en aansluit bij de merkwaarden die in de jaren zijn veranderd.

Ben jij op zoek naar een logo idee, een logo design of een geheel nieuw bedacht logo? Dan ben je bij Frappant aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op dan gaan we samen een logo ontwikkelen!


Logo designWe bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.