Marjolijn Gerritsen | 4 december 2017

Merk van de maand: Rituals

Ergens begin 2000 kwam ik voor het eerst in aanraking met Rituals, via een kerstpakket dat mijn opa kreeg. Mijn opa en oma vonden het niks (groene zeep boent ook goed schoon) en gaven het aan mij. En ik? Ik was gelijk verkocht!

Iedere dag luxe

Rituals is een luxe, maar zeker toch ook betaalbaar merk verzorgingsproducten. Het merk onderscheidt zich met haar producten en vormgeving en brengt het oosterse ritueel naar de Nederlandse huishoudens. Haar filosofie: meer aandacht voor dagelijkse rituelen.

Rituals productbeleving

In de loop van de jaren groeide het aanbod en breidde het aantal winkels uit. Daarmee werd de diversiteit aan producten ook steeds verder uitgediept. De heerlijkste geuren werden ontwikkeld en gekoppeld aan een uitgebreid productassortiment. Allemaal ondersteund door een verhaal vanuit de oosterse filosofie.

Merkbeleving

Sterk aan Rituals vind ik haar zichtbaarheid. Shop-in-shop en eigen winkels, producten in hotels, vliegtuigen en City Spa’s. Daarnaast is het goed zichtbaar op social media waar je prachtige sfeerfoto’s kunt zien, waardoor je meteen zin krijgt om het product te kopen om je ook in ‘hogere sferen’ te wanen.  Het merk heeft ook een prachtig filmpje over de Brand Story op de website staan en ze bieden je daar ook een test om te ontdekken wat jouw energietype is en wat je kunt doen om de balans in je leven te behouden. Daarnaast kan je een app downloaden om begeleidende meditaties te doen, inspirerende verhalen te lezen en uiteraard om te kunnen shoppen. Merkbeleving ten top dus!Complete productlijn

Rituals geuren zijn bijzonder, zacht, zeker niet bedwelmend en warm. Vooral van de shower foam ben ik vanaf het begin groot fan. De gel die onder invloed van water verandert in een rijke schuim is toch briljant bedacht?

Rituals productbeleving

Het mooie van het Rituals concept is dat je het heel ver door kunt voeren, want als je wil kun je van alles wel een ritueel maken, zelfs van de afwas : ). Dus heb ik ondertussen een compleet assortiment van Rituals in huis. Van afwasmiddel (aan te raden als je niet bedwelmd wil worden door chemische groene dennengeur of lentefris dat je op je keel slaat) en bijpassende handzeep op een leuk planchetje, tot de lekkerste thee, huisparfum en uiteraard een hele rits aan verzorgingsproducten. En dat alles in verschillende geuren, voor elke stemming(swisseling). Als Rituals zegt dat ik van het alledaagse een ritueel moet maken, wie ben ik dan om dat te weigeren?

Rituals productbeleving

Deel dit op:

Meer informatie


Marjolijn Gerritsen
Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op met Marjolijn

Meer weten over Marjolijn?
Bekijk het profiel van Marjolijn.

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.