Sterk merk

Waarom is een sterk merk belangrijk? Een merk bestaat in het brein van de consument. Oftewel een product wordt gemaakt in een fabriek; een merk bestaat alleen in andermans hoofd. Daarnaast heeft een merk een unieke en daarmee onderscheidende merknaam. Een merk kan een plek in het brein van de doelgroep krijgen en daarmee voor onderscheid zorgen. Merkversterking is dus belangrijk.

Wat maakt een merk sterk?

Het onderscheid ten opzichte van je concurrentie maakt jouw merk sterk. Om ook jouw merk sterker te maken, hebben we een methode ontwikkeld waarmee we juist die elementen boven tafel krijgen die jouw merk uniek maken. Door middel van deze methode wordt een sterk fundament gelegd waarmee je alles in huis hebt om je merk sterker neer te zetten, zowel intern als extern.

Het belang van een sterk merk

Het kiezen van een onderscheidende en voor de doelgroep relevante positionering zorgt ervoor dat een product- of organisatiemerk opvalt in het enorme aanbod van andere merken en in de overkill van media- en reclame-uitingen. Daarom zijn wij elke dag bezig om merken sterker te maken. Er is bewezen dat een sterk merk wel 2,3 keer de huidige omzet waard is.

Sterke merken in Nederland

“Wat zijn dan zoal sterke merken?”, is een veelgehoorde vraag vanuit onze opdrachtgevers. Sterke merken die wij allemaal kennen zijn onder andere: Google, Ikea, Coca Cola, De Efteling en Bol.com. Stuk voor stuk merken met een duidelijk verhaal en sterke campagnes. Neem bijvoorbeeld De Efteling. Het park onderscheidt zich met een fantasiewereld die altijd toegankelijk en vriendelijk is, maar ook altijd verrassend.

Frappant maakt merken sterker

De perceptie van de (potentiële) klant rondom jouw merk is ontzettend belangrijk. Daarom is het noodzakelijk om te weten wat jou uniek maakt in de markt, zodat je je als merk hierop kunt richten en ook jouw onderscheidende karakter aan je klanten kan verduidelijk. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog stappen om van jouw merk een sterk merk te maken!

Sterk merkWe bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.