We hebben het gemaakt.

Natuurlijk. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Maar het biedt je wel een goed beeld van wat we voor onze opdrachtgevers realiseren.

We ontwikkelen niet alleen sterke concepten, pakkende vormgeving en werkende strategieƫn, we maken ook gewoon mooie en effectieve communicatiemiddelen. Middelen zoals bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief, magazine, mailing of beursstand. Middelen die op zichzelf kunnen worden ingezet, maar die samen ook een consistent geheel vormen.

Hieronder zie je een overzicht van diverse online, offline en crossmediale communicatie-uitingen en campagnes die we de afgelopen tijd maakten. Wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op.Meer werk »


Frappant staat achter sterkere merken

We zijn trots dat we deze merken mogen voeren op onze website. Met deze merken werken we samen aan effectieve communicatie om een sterker merk te realiseren. Voor het ene merk een eenmalig karwei, voor het andere een continu proces van doorontwikkeling.Meer merken »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creƫert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.