Realisatie

Uiteindelijk ontwikkelen we niet alleen sterke concepten, pakkende vormgeving en werkende strategieën, we maken ook gewoon mooie en effectieve communicatiemiddelen. Middelen zoals bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief, magazine, mailing of brochure. Middelen die op zichzelf kunnen worden ingezet, maar die samen ook een consistent geheel vormen. Want dát is merkversterking anno nu: geïntegreerd en via meerdere kanalen. Zodat 1+1 écht 3 wordt.


Het maken van middelen doen wij met veel plezier. Het geeft ons de mogelijkheid jou als merk sterker te maken. Je vertelt met je middelen wie je bent en wat je doet. De doorvertaling hiervan vindt plaats in je middelen en de realisatie. Zo realiseren wij onder andere de volgende (online) communicatiemiddelen:

Brochure, jaarverslag »

Brochures, magazines, jaarverslagen, boeken, jubileumuitgaven, stuk voor stuk staaltjes van informatievoorziening met een boodschap. Of de nadruk nu ligt op de informatievoorziening of op cijfers, Frappant draait haar hand er niet voor om.

Webdesign & Social Media Design »

Een goede realisatie van een design draait om stopkracht, uitstraling, overtuiging en call-to-action. Vanuit deze gedachte ontwerpt Frappant websites en webshops. Waar mogelijk verleggen wij de grenzen binnen het spanningsveld van design en techniek.

Website, Webshop & Applicaties »

Frappant intrigeert design, content en techniek binnen één bedrijf, waardoor deze drie belangrijkste elementen voor een succesvolle website, webshop of webapplicatie elkaar optimaal versterken.

Flyer, Folder & Catalogus »

Eenvoudig en informatief, of spetterend en uitbundig, helemaal passend bij de boodschap en de gelegenheid. Frappant heeft ervaring in de realisatie van folders, flyers en catalogussen voor allerhande doelen en gelegenheden.

Advertentiecampagne »

Een advertentie kan nog steeds hét middel zijn om je imago sterk neer te zetten. Ooit gedacht aan het adverteren 2.0 met gebruik van speciale actie-URL’s of augmented reality? Frappant helpt je op weg en tilt jouw campagne naar een hoger niveau.

Direct mail »

Compact en low-budget of groots en hoogwaardig, we zorgen ervoor dat de boodschap aankomt. Frappant verzorgt het concept, ontwerp, creatieve uitwerking én -als je wilt- drukwerk, handling en verspreiding.

Verpakkingen »

We kennen koopprocessen en weten hoe kopers denken in de vaak beslissende seconde. In combinatie met onze creativiteit levert die kennis sterke designs op. Verpakkingen die zichzelf verkopen. Wie wil dat nou niet?

Point of Sale & Beursmateriaal »

Subtiel of niet-te-missen: afhankelijk van de boodschap en de mogelijkheden ter plaatse ontwikkelen we diverse point-of-sale materialen. Denk aan labels, hangtags, zuilen, posters, stickers of minibrochures. Daarnaast ontwerpen en realiseren we ook kleinere of grotere beursstands.

Online-marketing »

Online marketing heeft de mogelijkheid om je marketingdoelen die je online bereikt, inzichtelijk te maken. Wel zo handig, dan weet je direct of je ook écht goed bezig bent. Immers als je je merk online ook sterker wil maken moet je weten wat werkt en wat niet.

Wil jij ook jouw merk sterker maken? Realiseer dan nu je identiteit in visuele middelen. Werk aan een goede aanwezigheid van je merk hetzij online, maar ook zeker offline. Neem contact op met onze Frappanters en laat je informeren over de mogelijkheden!

Realisatie


We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.