Foeke Zeilstra | 21 september 2017

Start bouw Beele Sealing Valley in Aalten

Beele Engineering heeft Frappant gevraagd mee te denken over de presentatie op de nieuwe locatie Sealing Valley in Aalten. Zowel tijdens de feestelijke opening op 20 september als gedurende de bouwfase de komende jaren.

Aangezien Sealing Valley een zichtlocatie is naast het treinstation van Aalten hebben we vier enorme bouwhekken van 9 bij 3 meter voorgesteld, waarop men kan zien hoe het complex eruit komt te zien en wat Beele Engineering doet. Verder is het ook direct ingezet als onderdeel van de personeelswervingscampagne om jonge ingenieurs te werven.


De borden werden dinsdag 19 september geplaatst en onthult tijdens de officiële opening gisteren. Deze zomer is Beele Engineering van start gegaan met een uniek project: de bouw van haar eigen campus “Sealing Valley”: een mini-Sillicon Valley in de Achterhoek. Doel van de campus is om specialistische kennis over veiligheid verder uit te breiden en door te geven aan een jongere generatie.

Beele Engineering is al meer dan drie decennia specialist in passieve brandveiligheidssystemen. Met hun superieure afdichtingstechnologie voor kabel- en buisdoorvoeringen zijn zij uitgegroeid tot een begrip.
Deel dit op:

Meer informatie


Foeke Zeilstra
Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op met Foeke

Meer weten over Foeke?
Bekijk het profiel van Foeke.

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.