Strategie

Hoe krijg je mensen in beweging? Daarvoor heb je een strategie nodig. Zonder strategie wordt communicatie los zand, een onsamenhangend geheel. Onze strategisch adviseurs kunnen je helpen met het bepalen van de beste strategie. Denk aan een complete communicatiestrategie, creatieve strategie, of een deelgebied zoals een online strategie of social media strategie. En we helpen je graag met de uitvoering ervan. Want we love it when a plan comes together.


Strategie dus…

Is jouw strategie ‘je hoofd boven water houden?’, tijd voor een vernieuwde strategie! Zo verkoopt bijvoorbeeld Kwantum meubels, maar helpt Ikea mensen om betaalbaar en vooral aangenaam te wonen. Een merkstrategie maakt hierin het verschil. Vanuit een merkstrategie stap je in de wereld en het brein van je doelgroep. Een merk met een strategie biedt een oplossing, die los staat van de tijd waarin we verkeren. Het gaat niet zozeer om de voordelen die het product biedt, maar om de belofte en oplossing die het merk garandeert.

Soorten strategie

Zonder strategie weinig toekomst. Maar aan welke strategie heb jij behoefte? Zo verdiept Frappant zich in onderstaande strategieën om jouw merk een sterker merk te maken.

Creatieve strategie »

In de creatieve strategie kijken we wat de effectiviteit van de boodschap is en hoe deze het best kan worden ingezet.

Communicatiestrategie »

In de communicatiestrategie bepalen we de communicatierouting en de verhouding tussen de verschillende geadviseerde kanalen.

Online strategie »

We bepalen in een gezamenlijke sessie wie de online doelgroepen zijn. Beslissers. Beïnvloeders.

Social media strategie »

Wat wil je met het inzetten van social media bereiken? En wie wil je ermee bereiken? Wie beheert de accounts en wat zijn de do’s en dont’s? We zetten samen met opdrachtgevers een social media strategie uit voor de langere termijn.

Contentstrategie »

Content bepaalt of je gevonden wordt, of je begrepen wordt en uiteindelijk of je je doelstellingen haalt. Wat je vertelt moet aansluiten bij je doelstelling én bij je doelgroep.

Reclame- en communicatiebureau Frappant ondersteunt graag bij het vastleggen van de strategie die past bij jouw bedrijf.

Strategie


We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.