Websites, webshops, apps: Geld verdienen met online communicatie

Frappant was één van de eerste communicatiebureaus van Oost-Nederland die online communicatie integreerde met de traditionele communicatie en reclame. Niet zo vreemd dus dat we beschikken over ruime ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops. We integreerden design, content en techniek binnen één bedrijf, waardoor deze drie belangrijkste elementen voor een succesvolle website elkaar optimaal versterken.
 
We werken met zowel open source CMS systemen als maatwerksystemen, volledig afhankelijk van de doelstelling en wensen van de opdrachtgever. Maatwerk is bijvoorbeeld van toepassing bij koppeling met bestaande systemen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een koppeling van de website aan een backoffice-omgeving en ERP-software zoals SAP of Dynamics NAV.

Webshops

Onze kennis en techniek zetten we ook in voor de ontwikkeling van webshops. Deze kunnen gekoppeld worden aan diverse back-end systemen en betaalmodules zoals MultiSafePay en iDeal. Bovendien is elke site of shop modulair gebouwd, zodat deze in de toekomst eenvoudig kan worden uitgebreid met productgroepen, functionaliteiten of koppelingen.
 

Mobiele sites

Naast responsive sites ontwikkelen we ook specifieke mobiele sites en web-apps. Deze hebben een vormgeving die is geoptimaliseerd voor kleine schermen zoals die van een smartphone. Daarnaast kunnen er locatiegebonden functionaliteiten aan worden toegevoegd, door gebruik te maken van de GPS-functie van smartphones.
 

Web-apps

Web-apps hebben de functionaliteit en uitstraling van een volwaardige app, maar worden volledig gevoed vanuit uw internet-database. Daardoor is de content en het design altijd aanpasbaar zonder dat de gebruiker een update hoeft te doen. Bovendien is de investering voor het ontwikkelen van een web-app in veel gevallen lager dan die van een app in de Apple App Store of Google Play (voorheen Android Market).
 

De nieuwste technieken

De mogelijkheden zijn inmiddels vrijwel onbeperkt. De technische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Deze technieken volgen we dan ook op de voet en zetten het in waar het toegevoegde waarde heeft.
 

Ook Frappant: Online applicaties

Frappant maakt merken sterker. En haalt daarvoor alles uit de kast wat nodig is om dit te bereiken. Kunnen we de communicatie tussen partijen beter en consistenter laten verlopen, dan doen we dat. Een goed voorbeeld daarvan zijn de diverse online applicaties die we al ontwikkelden voor onze opdrachtgevers  zoals een Mediabank en een Order- of Dealerportaal.

 

Websites, webshops, apps: Geld verdienen met online communicatieWe bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.