Je bent hier: Home / Aanbod | Reclame- & Communicatiebureau Frappant / Content

Het belang van goede content

Zonder goede content is communicatie nooit effectief. Een website, app, folder, beursmateriaal, ze bevatten allemaal content. Scherpe content, waar je op gevonden wordt. Maar vooral ook content die relevant is, die de ontvanger raakt en die op de juiste manier vertelt wat je je doelgroep te bieden hebt. Content waarmee je je onderscheidt en waarmee je écht je eigen verhaal vertelt.

 

Denken én doen

Content klinkt misschien eenvoudig, maar écht goede content vergt denkwerk. In die brij van informatie die we op ons afgevuurd krijgen, is het zaak dat je eenduidig en scherp precies dát communiceert wat je wilt overbrengen. En dat is helemaal niet zo moeilijk, maar het vergt voorbereiding en discipline.

 

Content strategie

Content bepaalt of je gevonden wordt, of je begrepen wordt en daarmee of je je doelstellingen haalt. Wat je vertelt moet aansluiten bij wat je wilt bereiken, maar vooral ook bij je doelgroep. Relevantie en authentiek zijn de toverwoorden. In de contentstrategie bepalen we wat we willen vertellen, aan wie we dat willen vertellen en via welke kanalen we dat gaan doen. In die volgorde. Eerst het verhaal, dan het kanaal.

Voor het uitvoeren van de contentstrategie heb je natuurlijk content nodig. Tekst, fotografie, video, een animatie, een prezi, een blog, het is allemaal content. Wanneer we weten wat we aan wie willen vertellen en hoe we dat gaan doen, zorgen we ervoor dat het gemaakt wordt. Wij helpen je bij alle content creatie.

 

Maak het vindbaar

Goede content mag gevonden worden door iedereen die er naar zoekt.
Ook vindbaarheid begint met relevantie. Door wie wil je gevonden worden? Want dat bepaalt welke zoekwoorden je content moet bevatten. Zoekmachine optimalisatie begint niet pas wanneer de site of content al klaar is, maar direct vanaf de eerste ontwikkeling van de website en de creatie van de content.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken en beheren van content? Samen met onze content specialisten werken we graag samen met jou een goede content strategie uit. Daarmee zorgen we voor effectieve content creatie en zorgen we er met zoekmachineoptimalisatie voor dat het gevonden en gelezen wordt.

 

Disciplines

Brainstormsessie
Conceptontwikkeling
Content strategie
Content creatie
Creatieve communicatie
Grafische vormgeving
Huisstijlontwikkeling
Merkversterking
Naamontwikkeling
Online marketing
Online adverteren
Consultancy, trainingen en workshops
Conversie optimalisatie
E-mailmarketing
Online reputatie management
Vergelijkers en datafeed management
Zoekmachine optimalisatie
Positionering
Communicatie strategie
Contentstrategie
Creatieve strategie
Online marketing strategie
Social media strategie

Middelen

Advertentiecampagne
Brochure, jaarverslag of magazine ontwikkelen
Direct mail
Catalogus, folder of flyer ontwerpen
Logo ontwerpen
Mediabank
Point of sale en beursmateriaal
Verpakkingen ontwerpen

Ontdek onze
4 pijlers!

Pijl
hersen icoon

Inzicht

Strategie icoon

Strategie

creativiteit icoon

Creativiteit

Technologie icoon

Technologie