Logo ontwerpen

Een logo is de ultieme herkenningsfactor in communicatie. Het is samen met de huisstijl een van de belangrijkste bouwstenen voor herkenbare communicatie-uitingen. Een goed logo zegt meer dan 1.000 woorden. Je leest er onder andere aan af voor wie het bedoeld is en of de producten of diensten hoogwaardig of goedkoop zijn. Je logo is dus een afspiegeling van je organisatie en je merkwaarden. Een logo ontwerpen is daarom een vak apart.

We gebruiken onze tientallen jaren ervaring in logo ontwikkeling om elke keer weer unieke designs neer te zetten die passen bij de branche waarvoor ze bestemd zijn, maar tóch er uitspringen. Frappant heeft bewust geen eigen stijl in logo design. Daar geloven we niet in. Je logo moet immers bij jou passen en niet bij ons. Onze ontwerpers passen bij iedere opdracht hun stijl aan op de toepassing en de vraag.

 

Nieuw logo laten ontwerpen of logo restylen?

Naast een volledig nieuw logodesign, waarbij we met een leeg vel beginnen, tekenden we ook al voor vele logorestylings. Wanneer jarenlange bouw aan herkenning zo waardevol blijkt dat restylen van het bestaande logo en de bestaande huisstijl verstandig is, dan is dat ons startpunt. Met een aantal ingrepen passen we het bestaande logo zodanig aan dat het past bij deze tijd en aansluit bij de merkwaarden die in de jaren zijn veranderd.

Ben jij op zoek naar een logo idee, een logo ontwerp of een geheel nieuw doordacht logo? Dan ben je bij Frappant aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op dan gaan we samen een logo ontwerpen!