Mediabank

Met de Frappant Mediabank breng je consistentie in je interne en externe communicatie door het gestructureerd aanbieden van de verschillende communicatie-bouwstenen. Het is een omgeving die volledig zelf kan worden onderhouden en naar wens kan worden uitgebreid.

De Mediabank draait online, zodat gebruikers vanaf elke plek bij de bestanden kunnen. De toegang is volledig te regelen en te controleren. Een nieuwe gebruiker kan zelf een account aanmaken, waarbij je ervoor kunt kiezen om vervolgens direct toegang te geven of deze eerst te autoriseren (je ontvangt een bericht als iemand zich aanmeldt). Op deze manier houd je het gebruik in de hand. Ook kunnen er verschillende niveaus worden aangebracht in het soort gebruikers. Zo krijgt bijvoorbeeld een dealer misschien toegang tot andere beelden dan de pers. Dit is allemaal in de omgeving in te stellen.

 

Voor wie is een mediabank geschikt?

Een mediabank is zeer geschikt voor organisaties die groot belang hechten aan consistent gebruik van de huisstijl en de communicatie-bouwstenen. Het is met name van toegevoegde waarde wanneer de organisatie over meerdere vestigingen beschikt en/of meerdere locaties verspreid over verschillende landen. Ook wanneer meerdere partijen zich bezighouden met communicatie rondom jouw producten of diensten kun je ze met de Mediabank altijd van de juiste teksten, beelden en andere bouwstenen voorzien. Door centraal onderhoud en aansturing kan elke communicatiemedewerker via de mediabank over de actuele informatie beschikken.

 

Een mediabank biedt de volgende voordelen:

  • Logo’s, beelden, teksten worden overzichtelijk aangeboden
  • Systeem is volledig online en overal beschikbaar
  • Beveiligd met wachtwoord per gebruiker
  • Gebruikersniveaus aan te maken voor beperkte toegang
  • Eenvoudig te onderhouden met gebruiksvriendelijk CMS
  • Ook in te zetten voor Pers en PR-doeleinden
  • Te koppelen met andere applicaties zoals de PDF-generator

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Mediabank? Als full service reclame- en communicatiebureau brengen we je wensen in kaart, geven we je advies, realiseert we je mediabank en helpen we je bij de implementatie ervan.