Online consultancy, trainingen & workshops

Hoe kom ik aan de juiste kennis op Online Marketing gebied? Wat zijn de mogelijkheden om het kennisniveau van mijn medewerkers te verhogen? Moet ik deze kennis wel extern inhuren of is het een kosten/baten afweging? We begrijpen deze vragen en probleemstelling en voorzien je hierin graag van het juiste advies. Voor online consultancy ben je bij Frappant aan het juiste adres. Door de workshop of training geheel op maat te houden sluit deze altijd aan bij de verwachtingen van de medewerkers. Ook na een dergelijk traject blijven we tot je beschikking staan met advies of sturen we je waar nodig bij!

 

Welke trainingen en workshops verzorgen wij?

We hebben een aantal trainingen die we regelmatig – op locatie of bij ons in het diepe – geven. Uiteraard zorgen we voor een perfecte aansluiting bij de vraag- en/of probleemstelling van de organisatie. Door interactie tijdens een training of workshop is er altijd ruimte om on-the-fly te brainstormen en geschikte oplossingen te vinden. Een greep uit de sessies die we organiseren:

 1. Wat is online marketing anno nu? Wie is je publiek en je doelgroep en hoe bereik je ze? Wat zijn de online platformen en hoe staan die ten opzichte van jouw website in het online landschap?
 2. Content marketing, Social Media
 3. Google Analytics & Webtrends
 4. Haal inzichten uit Google Analytics: een gepersonaliseerde Analytics training toegespitst op jouw bedrijf
 5. Google: Zoekmachine optimalisatie (SEO), Search Engine Advertising (SEA)
 6. E-mailmarketing, Leadgeneratie en Klantbehoud
 7. Marketing Automation – wat kun je ermee en hoe start je ermee?

 

Laat je adviseren door onze consultants

Heb je regelmatig specialistisch advies nodig over de inzet en optimalisatie van bepaalde Online Kanalen en is dit niet met een workshop of training te realiseren? In overleg is het mogelijk om een Online marketeer in te huren. Dit kan bijvoorbeeld door een doorlopend Service contract (SLA) af te nemen.

 • Onze specialisten bepalen in overleg het (dag)programma zodat dit altijd bij de wensen en behoeften aansluit.
 • Specialistische kennis extern in te huren, relatief goedkoop en efficiënt.
 • Trainingen: leer samen met je collega’s hoe je op een effectieve wijze bijvoorbeeld Google AdWords inzet, of leer hoe je een analyse in Google Analytics op de goede manier uitvoert.
 • Compleet verzorgd bij ons op kantoor, of naar wens op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Wil jij ook een workshop of training bij jou op locatie of bij ons in het zwembad organiseren? Samen brainstormen we om een innovatief (dag)programma op te stellen. In overleg met onze Online Marketing specialisten vullen we een dag(deel) met de voor jouw bedrijf onmisbare kennis.