Je bent hier: Home / Aanbod | Reclame- & Communicatiebureau Frappant / Sterk merk

Sterk merk

Waarom is een sterk merk belangrijk? Een merk bestaat in het brein van de consument. Oftewel een product wordt gemaakt in een fabriek; een merk bestaat alleen in andermans hoofd. Daarnaast heeft een merk een unieke en daarmee onderscheidende merknaam. Een merk kan een plek in het brein en hart van de doelgroep verdienen en daarmee voor onderscheid zorgen. Merkversterking is dus belangrijk.

 

Wat maakt een merk sterk?

Het onderscheid ten opzichte van je concurrentie maakt jouw merk sterk. Om ook jouw merk sterker te maken, hebben we een methode ontwikkeld waarmee we juist die elementen boven tafel krijgen die jouw merk uniek maken. Door middel van deze methode wordt een sterk fundament gelegd waarmee je alles in huis hebt om je merk sterker neer te zetten, zowel intern als extern.

 

Het belang van een sterk merk

Het kiezen van een onderscheidende en voor de doelgroep relevante positionering zorgt ervoor dat een product- of organisatiemerk opvalt in het enorme aanbod van andere merken en in de overkill van media- en reclame-uitingen. Een sterk merk kan tegen een stootje als het even tegen zit. Een sterk merk hoeft minder uit te leggen. En een sterk merk is vele malen meer waard dan de omzet die er gemaakt wordt.  Daarom zijn wij elke dag bezig om merken sterker te maken.

 

Sterke merken in Nederland

“Wat zijn dan zoal sterke merken?”, is een veelgehoorde vraag vanuit onze opdrachtgevers. Sterke merken die wij allemaal kennen zijn onder andere: Google, Ikea, Coca Cola, De Efteling en Coolblue. Stuk voor stuk merken met een duidelijk verhaal en sterke campagnes.

 

Frappant maakt merken sterker

De perceptie van de (potentiele) klant rondom jouw merk is ontzettend belangrijk. Daarom is het noodzakelijk om te weten wat jou uniek maakt in de markt, zodat je je als merk hierop kunt richten en ook jouw onderscheidende karakter aan je klanten kan verduidelijk. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog stappen om van jouw merk een sterk merk te maken!

 

 

 

Disciplines

Brainstormsessie
Conceptontwikkeling
Content strategie
Content creatie
Creatieve communicatie
Grafische vormgeving
Huisstijlontwikkeling
Merkversterking
Naamontwikkeling
Online marketing
Online adverteren
Consultancy, trainingen en workshops
Conversie optimalisatie
E-mailmarketing
Online reputatie management
Vergelijkers en datafeed management
Zoekmachine optimalisatie
Positionering
Communicatie strategie
Contentstrategie
Creatieve strategie
Online marketing strategie
Social media strategie

Middelen

Advertentiecampagne
Brochure, jaarverslag of magazine ontwikkelen
Direct mail
Catalogus, folder of flyer ontwerpen
Logo ontwerpen
Mediabank
Point of sale en beursmateriaal
Verpakkingen ontwerpen

Ontdek onze
4 pijlers!

Pijl
hersen icoon

Inzicht

Strategie icoon

Strategie

creativiteit icoon

Creativiteit

Technologie icoon

Technologie