Nóg slimmer worden?

Delen is het nieuwe hebben. Daarom delen we graag onze kennis en ervaring met je. Download hier onze slimme whitepapers waar je zelf mee aan de slag kunt!

thumbnail

Whitepaper naamontwikkeling

Om met je product, dienst, samenwerking of bedrijf de markt op te kunnen heb je een goede naam nodig. En dat is geen onbelangrijke stap, want de keuze voor de naam kan je succes bepalen. Maar hoe ontwikkel je een goede naam? Een bedrijfsnaam bedenken is vaak moeilijker dan het lijkt en daarom schreven we daar bij Frappant een handige whitepaper voor. Hierin word je stap voor stap meegenomen door het creatieve proces dat bij het ontwikkelen van een bedrijfsnaam komt kijken. Download hem nu en lees hem voor je aan de slag gaat!  

thumbnail

Factsheet naamswijziging

Een naamswijziging doorvoeren is ingrijpend, maar biedt tegelijkertijd kansen. Weten wat de voordelen en valkuilen van een naamswijziging zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet in een factsheet. Download hem nu!

thumbnail

Whitepaper marketing automation

Marketing automation is dé methode om (mogelijke) klanten op een gepersonaliseerde manier aan te spreken en te voorzien van de informatie die zij op dát moment nodig hebben. Ook helpt marketing automation je om in te schatten wanneer een mogelijke klant klaar is om een aankoop te doen. Wil je zelf ook aan de slag met marketing automation? Deze whitepaper geeft je een duidelijk overzicht van het nut en de voordelen die marketing automation met zich meebrengen. Daarnaast helpt deze whitepaper je door de stappen die je moet zetten om te kunnen beginnen en geeft tips om zo efficiënt mogelijk een eerste automation op te zetten. Veel succes!