Nóg slimmer worden?

Delen is het nieuwe hebben. Daarom delen we graag onze kennis en ervaring met je. Download hier onze slimme whitepapers waar je zelf mee aan de slag kunt!

thumbnail

Whitepaper naamontwikkeling

Om met je product, dienst, samenwerking of bedrijf de markt op te kunnen heb je een goede naam nodig. En dat is geen onbelangrijke stap, want de keuze voor de naam kan je succes bepalen. Maar hoe ontwikkel je een goede naam? Een bedrijfsnaam bedenken is vaak moeilijker dan het lijkt en daarom schreven we daar bij Frappant een handige whitepaper voor. Hierin word je stap voor stap meegenomen door het creatieve proces dat bij het ontwikkelen van een bedrijfsnaam komt kijken. Download hem nu en lees hem voor je aan de slag gaat!  

thumbnail

Factsheet naamswijziging

Een naamswijziging doorvoeren is ingrijpend, maar biedt tegelijkertijd kansen. Weten wat de voordelen en valkuilen van een naamswijziging zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet in een factsheet. Download hem nu!

thumbnail

Whitepaper marketing automation

Marketing automation is dé methode om (mogelijke) klanten op een gepersonaliseerde manier aan te spreken en te voorzien van de informatie die zij op dát moment nodig hebben. Ook helpt marketing automation je om in te schatten wanneer een mogelijke klant klaar is om een aankoop te doen. Wil je zelf ook aan de slag met marketing automation? Deze whitepaper geeft je een duidelijk overzicht van het nut en de voordelen die marketing automation met zich meebrengen. Daarnaast helpt deze whitepaper je door de stappen die je moet zetten om te kunnen beginnen en geeft tips om zo efficiënt mogelijk een eerste automation op te zetten. Veel succes!

thumbnail

Whitepaper: In 4 stappen naar een ijzersterke positionering [inclusief concrete voorbeelden per stap]

Een sterke positionering is hét startpunt voor jouw succes. Met een goede positionering creëer je focus, wordt keuzes maken gemakkelijker en leg je de basis voor al je uitingen in beeld en taal. Apple, Coolblue, Google, McDonald’s en Coca Cola: dat wij deze merken allemaal kennen komt mede door hun glasheldere positionering. Wil je als sterk merk in de hoofden en harten van mensen terechtkomen, dan is werken aan je positionering een vereiste. Stappenplan positionering mét voorbeelden Wat het niet gemakkelijker maakt: positionering is een veelomvattend begrip en kan op 101 manieren. Als merkenbouwers kunnen wij er úren over praten, maar de kunst is juist om het behapbaar te maken. Dat is precies wat wij hebben gedaan in onze whitepaper. Download ‘m hier en doorloop in 4 fases het hele positioneringsproces - inclusief heldere voorbeelden uit de praktijk en toepasbare tips. Met 39 pagina’s lijkt het misschien een heel boekwerk, maar meer dan de helft bestaat uit verhelderende beelden of rustgevende witruimte. Immers: een whitepaper mag naast leerzaam ook best ‘lekker weglezen.’ Toch? Succes met stappen zetten! En mocht je vastlopen? Of beseffen dat je bij sommige onderdelen onafhankelijk advies en eerlijke begeleiding nodig hebt? Laat dat nou net ons vak zijn … :) Bel, mail of kom gewoon langs in Aalten.