Whitepaper: In 4 stappen naar een ijzersterke positionering [inclusief concrete voorbeelden per stap]


Een sterke positionering is hét startpunt voor jouw succes. Met een goede positionering creëer je focus, wordt keuzes maken gemakkelijker en leg je de basis voor al je uitingen in beeld en taal. Apple, Coolblue, Google, McDonald’s en Coca Cola: dat wij deze merken allemaal kennen komt mede door hun glasheldere positionering. Wil je als sterk merk in de hoofden en harten van mensen terechtkomen, dan is werken aan je positionering een vereiste.

Stappenplan positionering mét voorbeelden

Wat het niet gemakkelijker maakt: positionering is een veelomvattend begrip en kan op 101 manieren. Als merkenbouwers kunnen wij er úren over praten, maar de kunst is juist om het behapbaar te maken. Dat is precies wat wij hebben gedaan in onze whitepaper. Download ‘m hier en doorloop in 4 fases het hele positioneringsproces - inclusief heldere voorbeelden uit de praktijk en toepasbare tips.

Met 39 pagina’s lijkt het misschien een heel boekwerk, maar meer dan de helft bestaat uit verhelderende beelden of rustgevende witruimte. Immers: een whitepaper mag naast leerzaam ook best ‘lekker weglezen.’ Toch?

Succes met stappen zetten! En mocht je vastlopen? Of beseffen dat je bij sommige onderdelen onafhankelijk advies en eerlijke begeleiding nodig hebt? Laat dat nou net ons vak zijn … :) Bel, mail of kom gewoon langs in Aalten.