Je bent hier: home > inzicht

  Inzicht

  De meest succesvolle bedrijven zijn bedrijven die kiezen. Je kunt immers niet overal voor gaan en voor iedereen relevant zijn. Wie alles wil zijn voor iedereen, loopt het risico niets te zijn voor niemand. Kiezen dus, focus bepalen en dáár voor gaan. Dat betekent keuzes maken in bedrijfsstrategie, in producten- en dienstenaanbod, in markten en doelgroepen, in marketing en communicatie. Keuzes in alles eigenlijk. De juiste keuzes bepalen je succes.


  Keuzes maken gaat makkelijker als je weet wat je moet kiezen.
   Daarom is inzicht zo belangrijk. Want inzicht geeft je onderbouwing voor je keuzes. En waarom zou je ook aannames doen of gokken als er zoveel mogelijkheden zijn om dingen zeker te weten? “Meten is weten” luidt het gezegde. Wij breiden het gezegde een beetje uit: “meten, interpreteren, combineren en verrijken is weten”. Insights noemen wij dat, of ‘inzicht’ in gewoon nuchter Nederlands.

  Om het juiste inzicht te krijgen, genereren en interpreteren we data, verzamelen we statistieken en doen we doelgroep-, markt- en trendonderzoek. Net wat er nodig is om van onderbuikgevoel naar onderbouwing te komen. Zo helpt inzicht om beter te kunnen aansluiten bij de doelgroep en hen een persoonlijke ervaring bieden gebaseerd op feiten in plaats van aannames. Dankzij inzicht maken we strategieën en creativiteit effectief.

  Hoe overtuigend inzichten soms ook zijn, ze zetten mensen nooit aan tot handelen. Dat gebeurt pas als je je boodschap verpakt in een verhaal dat de verbeelding aanspreekt en mensen in het hart raakt.

  Hoe? Daar vertellen we je graag meer over.

  communicatiebureau Frappant

  Inzicht

  communicatiebureau Frappant

  Strategie

  communicatiebureau Frappant

  Creativiteit

  communicatiebureau Frappant

  Technologie