Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: 45 jaar raak

45 jaar raak


Je had het natuurlijk allllaaaang in de agenda gezet: vandaag bestaan we precies 45 jaar! En zoals je dat van ons gewend bent, maken we daar wel even een momentje van!

45 jaar nieuwsgierig
Ons vak is het mooiste vak dat er is. Vinden wij dan. Want we krijgen zó ontzettend veel kijkjes in keukens, we leren zó veel branches door en door kennen… daar kan menigeen alleen maar van dromen. En door nieuwsgierig te blijven, ontdekken we ook steeds nieuwe methoden, nieuwe technieken en nieuwe combinaties. Daar profiteren onze opdrachtgevers elke dag van.

45 jaar voorop lopen
Onze oprichter Bert Nijman was altijd al een pionier. De nieuwste computers (Apple natuurlijk), de nieuwste software, nieuwe functies binnen het reclamebureau… Door steeds vérder te kijken dan morgen is Frappant door de jaren heen gegroeid op alle fronten. Die pioniersrol zit in ons DNA, dus die vervullen we nog steeds. Want we willen het bureau van de toekomst zijn. Vandaag al.

45 jaar doorzetten
Als er één vak is dat onderhevig is aan de grillen van de economie dan is het ons vak. Eén stap vooruit en twee terug, we kennen ‘t. Maar opgeven zit gewoon niet in onze natuur. En Frappant is té mooi om voor de leeuwen te gooien. Dus hebben we in moeilijke tijden de schouders er extra stevig onder gezet. Met z’n allen. Kregen we ’t vertrouwen van opdrachtgevers en stakeholders zodat we dóór konden. En dat vertrouwen hebben we nooit beschaamd. Want here we are. Stronger than ever.

45 jaar aanpakken
We zijn trots op onze Achterhoekse mentaliteit. Die van aanpakken en doorpakken. Niet in problemen denken maar in oplossingen. Vraag ‘t gerust aan onze klanten; we zijn niet voor een gat te vangen. We pakken ’t aan en krijgen ’t voor elkaar. Het is een van onze kernwaarden die ervoor zorgt dat we een waardevol verlengstuk van vele organisaties mogen zijn.

45 jaar vernieuwen
Uitgeleerd? Nog lang niet. Kijk naar de afgelopen jaren. Wat is er veel veranderd! Dus wij vernieuwen. Ongevraagd. Continu. We ontwikkelden een compleet nieuwe aanpak om merken sterker te maken. Onlangs richtten we ons Datalab op, omdat we geloven dat álles beter wordt met de juiste inzichten. We mochten de afgelopen tijd een hoop nieuw talent aan ons team toevoegen. Op ons afgekomen vanwege hun skills, geselecteerd op hun drive en enthousiasme.

45 jaar hartstikke trots
Oké, oké. David en ik zijn nog niet eens 45. Maar we zijn wel trots dat dit prachtmerk al 45 jaar het verschil weet te maken voor honderden organisaties door heel Nederland en daarbuiten. Trots op ons knappe team van vrolijke specialisten waarmee het elke dag een feest is om samen te werken. Trots op onze mooie opdrachtgevers waarmee we merken maken en versterken. Op naar de 50!

Mooie momenten moet je vieren. Daarom zijn we vanaf vrijdagmiddag 12 april met het team heerlijk de hort op. Maandag 15 april staan we weer paraat met sterke verhalen en een grote glimlach.

#45jaarraak

Delen mag!

Dennis Hoftijzer

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur