Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Ayoni weet niet wat ze later worden wil. Dus alles kan nog!

Ayoni weet niet wat ze later worden wil. Dus alles kan nog!

‘Ayoni’. Die hoor je niet vaak in deze omgeving. “Klinkt bijzonder, maar ik ben doodnormaal”, zegt ze zelf. Een echte Achterhoekse dus. Wij hebben Ayoni tot nu toe leren kennen als goedlachs en rechtdoorzee. Handig, want dat zijn wij ook. Deze 26-jarige HBO-studente communicatie hoopt bij Frappant af te studeren met een superinteressant onderzoek …

Toen ze ‘wereldkundig’ werd gemaakt, reageerde haar opa: ‘Hoe noem je dat kind?!’ Haar hele familie komt uit Ulft, dus die reactie werd hem vergeven. De naam komt uit Curaçao waar ze als kind ook een jaar woonde met haar twee oudere broers Bart en Thijs. “Ik denk dat zij wel mede de oorzaak zijn van het rode in mij (DISC, red.). Over me heen laten lopen was geen optie.”

Bever Bende

Ze rondde een Mbo-opleiding marketing & communicatie af, waarna ze verder ging aan de HAN in Nijmegen. Die stad was wel aan Ayoni besteed. “Ik houd heel erg van gezelligheid, lekker uit eten gaan, terrasje pakken, stappen.” Corona gooit nu roet in dat eten, maar met een borrelplankje, wijntje en een potje Mario Kart, 30 Seconds of Bever Bende is Ayoni ook dik tevreden in haar woonkamer in Terborg.

Zaakjes op orde

Die woonkamer deelt ze met haar vriend Rick en vaak met haar vriendinnen die ze nog kent van de middelbare school in Ulft. “In die groep ben ik de organisator, degene die alles uitzoekt. Dat vinden zij wel chill, want dan is alles goed geregeld, hahaha.” Of ze een control freak is? “Zeker. Ik kan er heel slecht tegen als mensen hun zaakjes niet op orde hebben.”

Personal branding

Bij Frappant gaat Ayoni onderzoek doen op het vlak van branding; iets waar ze op de opleiding al affiniteit mee had. “Mijn onderzoek draait om de personal branding van collega’s en hoe Frappant dit kan inzetten om haar positionering te versterken.”

Best onzeker

Ook wil ze graag in de praktijk zien welke specialismen en onderdelen een strategisch marketing- en communicatieproces tot een succes maken. “We krijgen zoveel kennis aangeboden, maar hoe je in de praktijk een merk bouwt, dat leer je niet op school. Daarom weet ik ook nog niet waar ik precies heel goed in ben, of wat ik later worden wil. Daar ben ik best onzeker over.”

Geen zorgen Ayoni, de meest interessante mensen weten op hun veertigste nog niet wat ze willen worden als ze later groot zijn. En daarvan werken er meerdere bij Frappant. 😊

 

Delen mag!

Geesje Rietveld

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur