Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Start bouw Beele Sealing Valley in Aalten

Start bouw Beele Sealing Valley in Aalten

Beele Engineering heeft Frappant gevraagd mee te denken over de presentatie op de nieuwe locatie Sealing Valley in Aalten. Zowel tijdens de feestelijke opening op 20 september als gedurende de bouwfase de komende jaren.

Aangezien Sealing Valley een zichtlocatie is naast het treinstation van Aalten hebben we vier enorme bouwhekken van 9 bij 3 meter voorgesteld. Hierop kan men kan zien hoe het complex eruit komt te zien en wat Beele Engineering doet. Verder is het ook direct ingezet als onderdeel van de personeelswervingscampagne om jonge ingenieurs te werven.

De borden werden dinsdag 19 september geplaatst en onthult tijdens de officiële opening gisteren. Deze zomer is Beele Engineering van start gegaan met een uniek project: de bouw van haar eigen campus “Sealing Valley”. Een mini-Sillicon Valley in de Achterhoek. Doel van de campus is om specialistische kennis over veiligheid verder uit te breiden en door te geven aan een jongere generatie.

Beele Engineering is al meer dan drie decennia specialist in passieve brandveiligheidssystemen. Met hun superieure afdichtingstechnologie voor kabel- en buisdoorvoeringen zijn zij uitgegroeid tot een begrip.

Delen mag!

Daniël de Lange

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur