Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Opdrachtgevers bedankt: Jullie stemden ons naar de FONK 50!

Opdrachtgevers bedankt: Jullie stemden ons naar de FONK 50!

Altijd een spannend moment… Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek onder reclamebureaus, uitgevoerd door het vakblad FONK, is weer afgerond en de uitslagen zijn bekend. Wat zijn de beste bureaus van het land? Hoe beoordelen opdrachtgevers hun bureau als ze anoniem hun cijfer mogen geven?

We zijn trots! Want wederom hebben we bijzonder hoge cijfers gescoord. Hierdoor zijn we op een zesde plek in onze categorie geëindigd. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Het gemiddelde cijfer dat we van onze opdrachtgevers krijgen is maar liefst een 8,4.

Beoordeling Fonk 50 Frappant 2017

Opdrachtgevers blij maken is leuk om te doen, maar lang niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend. Daar zijn we ons bij Frappant dagelijks bewust van. Hoe kunnen we verwachtingen overtreffen? Hoe kunnen we de opdrachtgever weer een stap verder helpen? Behalve goed werk leveren willen we afspraken nakomen en onze opdrachtgevers écht verrassen.

 

Creatieve business accelerators

Tegenwoordig zijn we dichter dan ooit betrokken bij de organisaties waarvoor we werken. We bepalen samen de strategie voor de toekomst, signaleren de klantbehoeftes, stippelen de route voor marketing en communicatie uit en creëren identiteit. Daarmee zijn we meer dan ooit sparringpartner geworden en zien onze opdrachtgevers ons als business accelerators. Dit is een nieuw meetcriterium in het onderzoek, waar we dan ook meteen hoog op scoren! Natuurlijk blijft ook creativiteit een van onze grote krachten. In een tijd waarin ongeveer alles te automatiseren is, blijft er altijd behoefte aan menselijke creativiteit. En die is onvervangbaar!

 

Leuk team, mooi werk en fijne opdrachtgevers

Het behalen van deze hoge cijfers lukt alleen met een sterk team, dat zich dagelijks maximaal inzet voor haar opdrachtgevers. Omdat we allemaal vakidioten zijn, kúnnen we niet anders. Maar de fijne samenwerking met onze klanten speelt daarin een cruciale rol. Daarom willen we onze opdrachtgevers door heel Nederland via deze weg ontzettend bedanken voor het mooie contact, de kritische houding, het duurzame vertrouwen en het aanstekelijke enthousiasme. Zonder jullie was het niet gelukt!

Delen mag!

Dennis Hoftijzer

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur