Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Frappant bij Best Agencies 2018: Een dik cijfer van blije opdrachtgevers!

Frappant bij Best Agencies 2018: Een dik cijfer van blije opdrachtgevers!

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend moment geworden: onze deelname aan het FONK klanttevredenheidsonderzoek onder reclamebureaus in Nederland. De jaarlijkse check of we lekker bezig zijn – volgens onze opdrachtgevers. En het antwoord is: JA!

Afgelopen najaar werd het onderzoek weer uitgevoerd onder alle deelnemende bureaus van Nederland. Vakmagazine FONK presenteerde onlangs de resultaten. Conclusie: we zijn lekker bezig volgens onze opdrachtgevers! We mochten een mooie cijferlijst in ontvangst nemen, daar zijn we hartstikke trots op. Zo kregen we bijvoorbeeld een 9,15 voor onze creativiteit en een 9,23 voor onze rol als sparringpartner! Een mooie waardering voor de inzet van ons team. Met een gemiddelde van een 8,55 over alle beoordelingspunten hebben we een goede basis om door te bouwen aan héél tevreden klanten. Want daar worden we blij van!

Opdrachtgevers: bedankt voor het vertrouwen en deze fantastische beoordeling! Voor 2019 hebben we de ambitie om onze werkwijze verder te verbeteren. Heb je tips of directe verbeterpunten? We horen ze graag en gaan er direct mee aan de slag. Zo maken we samen écht ’t leukste werk van de wereld!

Delen mag!

Dennis Hoftijzer

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur