Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Frappant on tour!

Frappant on tour!

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor een Frappant uitje! We reisden af naar het ‘wilde westen’ met gepast vervoer. Namelijk met de bus die kortgeleden voor Smarthub Achterhoek is ontworpen door onze eigen creatievelingen. Waar de reis naartoe ging? Rotterdam!

Eenmaal aangekomen in Rotterdam, ging het programma van start bij Hotel New York. Een gezellige plek en een aanrader als je de stad bezoekt. We hebben hier wat gedronken en (natuurlijk) een lekker gebakje gegeten, want daar houden wij van! 😉 Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Vroeger vertrokken vanuit hier duizenden mensen naar Noord-Amerika vol hoop op een beter leven. Deze historie zie je in Hotel New York overal terug.

Na ons bezoek aan Hotel New York, hebben we een rondvaart gemaakt door de havens van Rotterdam. Erg indrukwekkend om te zien hoe groot deze haven in werkelijkheid is en hoe ze hier te werk gaan. Ondertussen hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer!

Na deze relaxte rondvaart was het tijd voor meer actie. Een ruim twee uur durende rondleiding door de stad op de step! We hebben veel mooie plekken bezocht en ons vergaapt aan het veelzijdige aanbod in architectuur dat Rotterdam rijk is, waaronder de Markthal, het Centraal Station, de oude haven, het Schouwburgplein, de Witte de Withstraat, het Witte huis en het Stadshuis.

Frappante steppers

Na deze sportieve activiteit zijn we geëindigd op de Kop van Zuid bij de Fenix Food Factory, gevestigd in een oude havenloods op Katendrecht. Hier kan je terecht voor verschillende ambachtelijke producten. Zo hebben we speciaal biertjes geproefd bij Kaapse brouwers en hebben we heerlijk gegeten.

Kortom, een topdag waarin we veel hebben gezien, genoten en gelachen!

Delen mag!

Milou Huitink

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur