Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Mooi nieuws: Nog meer power voor Frappant!

Mooi nieuws: Nog meer power voor Frappant!

Het gaat goed met ondernemend Nederland. De economie trekt verder aan en gelukkig gaat het veel bedrijven weer voor de wind. Als marketing- en communicatiebureau zijn we -meer dan ooit- nauw betrokken bij de groeistrategie van organisaties. Een rol die ons op het lijf is geschreven aangezien wij als buitenstaander vaak in staat zijn hele andere inzichten te leveren. Bovendien is het als groeiende organisatie niet eenvoudig om dat er zelf ‘even’ bij te doen terwijl de winkel open is.

Daarom kunnen we van grote toegevoegde waarde zijn om bedrijven stevig op de kaart en in de markt te zetten. Daar is kennis en slagkracht voor nodig. Dé reden voor Frappant om uit te breiden!
 

Terug op het nest

Mag ik je voorstellen aan David de Vries? Terug van eigenlijk nooit weggeweest zeg ik wel eens. David begon 7 jaar geleden als communicatieadviseur bij Frappant. Na ruim 3 jaar kreeg hij een mooie uitdaging in de schoot geworpen om een grote organisatie te helpen bij het verstevigen van het merk, een kans die hij niet wilde laten liggen.

Maar Frappant bleef onder zijn huid zitten. David en ik spraken elkaar regelmatig. Gesprekken die álle kanten op gingen, maar waarin keer op keer duidelijk werd dat we dezelfde visie en droom hebben. Wanneer dat keer op keer bevestigd wordt, dan is het de hoogste tijd om hier wat mee te doen. Daarom besloten we om een nauwe samenwerking te onderzoeken. Met resultaat, David keerde namelijk terug op het oude nest! Als creatief strateeg weet hij als geen ander hoe je klantbehoeften scherp in het vizier krijgt en hoe je dit kunt inzetten om de relevantie van je merk doordacht te vergroten. Een optimale aanvulling op mijn rol als creatief conceptontwikkelaar. En een combinatie die ons klaarmaakt voor de toekomst!
 

Samen impact creëren

Vanaf nu is David meer dan een collega voor mij. We hebben namelijk besloten om onze krachten écht te bundelen en ons beiden te committeren aan het succes van onze opdrachtgevers en niet te vergeten aan het succes van Frappant. Dat betekent dat we vanaf nu samen eigenaar zijn van het prachtige bedrijf dat 44 jaar geleden het licht zag. Voor ons beiden een stap die we met enthousiasme en vertrouwen zetten en waarmee we veel impact gaan creëren voor Oost-Nederland – en de rest van de wereld. David, let’s do this!

Dennis

Delen mag!

Dennis Hoftijzer

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur