Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Onze nieuwste aanwinst: projectmanager en contentmaker Pien

Onze nieuwste aanwinst: projectmanager en contentmaker Pien

Pien (22) woonde haar hele leven in Utrecht. Ze studeerde Business Management aan de Hoge School Utrecht, waarna ze werkte als marketeer, contentmaker en PR-medewerker bij onder andere uitgeverij Younity Media (van Smulweb), Twelve kassasystemen en bij modulair bouwer Jan Snel. “Wat een merk naar buiten brengt moet passen bij wat een merk wil zijn, bij de strategie en de doelgroep. Qua onderwerpen, tone-of-voice en medium. Daar wil ik mee bezig zijn, door alle communicatie te bewaken, goede content te maken en te zorgen dat alles op rolletjes loopt.”

Pien verliet dit jaar haar stad en familie – waar ze gek op is – voor de liefde. Nu woont ze in Winterwijk met Bram die ze tijdens het Oktoberfest ontmoette. Via via kwam ze bij Frappant terecht, waar ze eind september enthousiast is begonnen als projectmanager en contentmaker. “Dit is gewoon een gaaf bureau, met ontzettend leuke collega’s en mooie klanten.”

Ze heeft dan ook geen moment spijt gehad van haar verhuizing van de grote stad naar de mooie Achterhoek. (Al zal Bram daar ook wel íets mee te maken hebben.)  “Zolang ik maar wat reuring op kan zoeken en een paar leuke restaurantjes en winkels in de buurt heb. En mijn familie zie ik nog steeds vaak. Ik bedoel: hoe groot is Nederland nou eigenlijk?”

Haar vader is projectmanager in de bouw, haar moeder communicatiespecialist. Pien beseft ineens lachend: “Vroeger riep ik altijd dat ik nooit het projectmanagement óf de communicatie in zou gaan. Nu doe ik beide!”

Wij weten zeker dat Frappant en de Achterhoek er een blijvertje bij hebben.Pien nog beter leren kennen? Check haar profiel of neem contact op!Check haar profiel!

Delen mag!

Geesje Rietveld

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur