Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Persoonlijke content door onze merkfanaten!

Persoonlijke content door onze merkfanaten!

Als marketeer, creatieveling, digital expert, strateeg of projectmanager wil je altijd up-to-date blijven. Helaas kan dit niet altijd, want we herkennen natuurlijk allemaal het gebrek aan tijd hiervoor. Up-to-date blijven kost veel tijd en waar moet je al die informatie vinden? Om dit probleem op te lossen hebben we besloten om zeven informatieverzamelaars uit te kiezen die mind-blowing of juist super praktische content op één plek bij elkaar brengen. Dit is natuurlijk handig voor ons, maar ook voor jou!

Onze zeven contentambassadeurs stellen namelijk een e-mail op voor hun abonnees en fans als ze genoeg interessante video’s, voorbeelden, whitepapers, onderzoeksartikelen of andere content verzameld hebben. Wij sorteren dus de goede content voor je! In de mailing delen we niet alleen onze eigen blog posts, maar ook van andere content creators! Hieronder stelt elke content ambassadeur zich even voor, dus kies de meest interessante insider uit en schrijf je in! Je mag jezelf natuurlijk ook bij alle merkfanaten inschrijven!

Direct naar:

Foeke

Illustrator, vormgever & webdeveloper

Mijn werkzaamheden en interesses zijn veelzijdig. Of het nu gaat om het opmaken van drukwerk, het programmeren voor websites, het illustreren in 2D of 3D of het tekenen van cartoons (het liefst met een vette knipoog). Ik vind het allemaal leuk om te doen. Al doende kom ik allerlei ontwikkelingen, nieuwtjes, zin en onzin tegen die ik vaak deel met mijn collega’s. Als je het interessant en leuk vindt dat ik dat ook met jou deel, dan kun je je inschrijven. Na inschrijving mail ik je een bevestiging en ik heb ook al wat leuks voor je gevonden om met je te delen.

John van Lochem
Stuur mij die mails!

John

SEO specialist & Data marketeer 

Als data marketeer word ik ontzettend enthousiast van trends op het gebied van SEO, data marketing en persoonlijke ontwikkeling. Soms kunnen die ontwikkelingen ‘een ver van je bed show’ zijn, maar ze bereiden je wel voor op de toekomst en laten zien welke kansen voor je liggen. Naast de (verre) toekomst, heb ik het ook graag over praktische tips voor nu.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan podcastshandige tools en manieren om laaghangend fruit te plukken. Deze informatie vind ik vaak op Frankwatching, IMU, Sprout, TED-talks en (luister)boeken.

Schrijf jij je in voor mijn netpost? 😎 >>>>>

John van Lochem
Stuur mij die mails!

Melinda

Content marketeer

Het mooie van content vind ik dat het niet alleen een communicatie-uiting is, maar dat het een verhaal vertelt. Het perfecte voorbeeld is de manier waarop Tony’s Chocolonely haar brandstory uitdraagt in werkelijk alles wat ze doet.  Maar ook de #OntdekLandal campagne is next level storytelling op het gebied van user generated content. En de manier waarop KLM altijd scherpe reacties en inhakers heeft vind ik geniaal.

Content als onderdeel van je communicatie is anno 2019 onmisbaar. Je klanten zijn namelijk óveral en altijd online. Content geeft je de kans om je merk sterker te positioneren en om een band op te bouwen met je publiek. Wanneer je dit op de goede manier en op het juiste moment doet, dan verkoopt jouw verhaal je product.

Weten hoe? Meld je dan nu aan voor Melinda’s Content Trend! Je ontvangt dan als eerste mijn kritische blik op de meest spraakmakende contentcampagnes. Ik stel nieuwsgierige vragen en daag je uit om hier samen over te sparren. Heel waardevol voor mijn eigen kennis én die van jou!

John van Lochem
Stuur mij die mails!

Lisa

Afstudeerder bij Datalab

Als CMD student Business Media Design is het moment eindelijk daar: afstuderen! Het is tijd om te bewijzen dat ik een diepgaand en complex probleem met beide handen durf aan te pakken. Het onderzoek richt zich op datagedreven werken en datagedreven marketing. Denk hierbij aan werkzaamheden gebaseerd op basis van onbewerkte feiten en ruwe data. Ontzettend interessant!

Naast het afstuderen, raak ik geïnspireerd door onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling (hoe kan ik mezelf verbeteren als mens, student en werknemer), welke digitale trends hebben invloed op de toekomst en wat zijn de recente ontwikkelingen op het gebied van communicatie, marketing en design.

Ik ben heel erg benieuwd welke innovatieve ideeën en oplossingen de digitale ontwikkelingen met zich meebrengen. Jij ook? Schrijf je in voor The Digital Student.

John van Lochem
Stuur mij die mails!

Merle

Artdirector

Er zijn heel veel manieren om geïnspireerd te raken. Bewust en onbewust. Op verschillende plekken en momenten: onderweg, op je werk, thuis op de bank of spontaan, tijdens een gesprek met iemand. Ken je dat, dat je tijdens een gesprek getriggerd wordt door een bepaald woord van je gesprekspartner en daardoor ineens een grandioze ingeving krijgt? Grappig vind ik dat.

Als artdirector ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van concepten. En ik kan je vertellen dat inspiratie daarbij best handig is. Gelukkig is Google mijn beste vriend; ik heb namelijk geen tijd om steeds te wachten totdat ik getriggerd word door een woord van iemand anders 😉

What’s hot op het gebied van art, (web)design, interieur, fotografie en technologie? Hiervoor bekijk ik regelmatig websites zoals o.a. Frankwatching, Bored Panda, Luerzers Archive, Adformatie en Awwwards. Ook speur ik graag Pinterest af én kijk ik naar grote merken: wat doen zij? Als ik iets interessants tegenkom, dan deel ik dat graag met jou. Dus schrijf je in voor FYI. Gewoon, for your inspiration.

John van Lochem
Stuur mij die mails!

Rico

Data marketeer

Verwacht van mij praktische stappenplannen, infographics van onderzoeksresultaten, webdesign trends, digital marketing strategieën en artikelen over business intelligence. Lijkt je dit wel wat en heb je geen zin om dat allemaal zelf uit te zoeken? Word dan een abonnee van ‘Rico’s Mare’ (ja zoek dat woord maar eens op)! Ik haal namelijk veel plezier uit het ‘ontdekken’ van ontwikkelingen en informatie die je verder brengt. De content verzamel ik bijvoorbeeld op het Hubspot BlogForbes, verschillende YouTube kanalen en overzeese marketing blogs.

Wacht niet langer! Laat Rico’s Mare je mailbox instromen.

John van Lochem
Stuur mij die mails!

Rik

Merkstrateeg

Als merkstrateeg geloof ik uiteraard in het belang en de meerwaarde van een sterk merk. Ik hou van merken “die kloppen”. Merken waar over nagedacht is, of misschien juist vooral niet over nagedacht is omdat ze voortkomen uit een hele sterke overtuiging van de mensen erachter. Hoe de totstandkoming ook geweest is: een sterk merk ontstaat nooit toevallig. Verwacht van mij inspirerende voorbeelden van sterke merken die snappen hoe het werkt. Daarnaast geef ik je ook praktische aanpakken en tips waarmee je direct zelf aan de slag kunt. En misschien nu en dan een “merkmisser” omdat er ook wel een beetje gelachen mag worden 😉

John van Lochem
Stuur mij die mails!

Schrijf je in!

Delen mag!

Rico Verstege

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur