Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Shortlist oneliners Frappante Hoodie bekend

Shortlist oneliners Frappante Hoodie bekend

Of het lag nu aan Dennis’ ingesnoerde smoeltje of de winactie, we kregen in elk geval veel reacties op onze Frappante Hoodie Contest op onze social kanalen. Hieronder vind je de shortlist met oneliners die door jullie werden ingediend. Kies nu met welke ‘torsotekst’ jij over straat wilt. Want onder alle deelnemers worden 10 Frappante hoodies verloot…

Je kan het bijna niet gemist hebben afgelopen maand. Mocht dat toch het geval zijn, check dan nog even onze Instagram, LinkedIn en Facebook-account. Maar doe dat vooral later: kies nu eerst uit de creatieve oneliners die door Frappante volgers zijn ingediend. Dan maak je kans op één van de tien hoodies die we verloten.

En de winnaar is??

Nog één ding: we kunnen geen trui weggeven aan iemand die we niet kennen. Dus zul je even je contactgegevens moeten achterlaten. Veel moeite? We belonen je rijkelijk, met – in elk geval – een Frappante Dagen Contentkalender. Met deze kalender vol grappige en memorabele momenten in 2021 heb jij altijd een haakje om je communicatie aan op te hangen. Je kunt ook alleen stemmen op de beste oneliner, maar dan maak je geen kans op een Frappante Hoodie.

Delen mag!

Geesje Rietveld

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur