Je bent hier: home > inspiratie > Nieuws: Frappant gecertificeerd Sharpspring partner

Frappant gecertificeerd Sharpspring partner

Met trots kunnen we aankondigen dat we de ‘Silver partner certification’ hebben ontvangen van Sharpspring, een toonaangevende leverancier van marketing automation software. Om deze certificatie te verdienen hebben we onze expertise in het werken met dit platform moeten aantonen aan de hand van meerdere examens en opdrachten. Hiermee hebben we aangetoond dat wij het automatiseringsproces van leadgeneratie beheersen en met succes voor andere organisaties kunnen implementeren.

 

Marketing automation

Je hebt het woord marketing automation waarschijnlijk wel eens voorbij zien komen. Marketing automation voegt alle online marketingmiddelen samen op één platform en geeft de mogelijkheid om de opvolging bij een mogelijke toekomstige klant volledig te automatiseren. Daarnaast is het een methode om relevante leads te genereren. Een marketing automation systeem is ontwikkeld om leads door de gehele customer journey te ondersteunen met de informatie die bij een bepaalde stap in de customer journey past. Met behulp van verkregen data is vervolgens te bepalen wanneer de lead klaar is om een aankoop te doen.

 

Marketing automation

 

Marketingautomatiseringssystemen stellen organisaties in staat om elementen van het marketingproces effectiever te beheren, tijd te besparen, fouten te minimaliseren en consistentie te bieden in alle segmenten van de customer journey. Hierdoor kunnen veel repetitieve of anderszins handmatige taken worden geëlimineerd. Lees onze nieuwe whitepaper voor een uitgebreide uitleg en een stappenplan om marketing automation ook in jouw organisatie te implementeren!

 

Keuze voor Sharpspring

We hebben meerdere platforms vergeleken en de keuze is uiteindelijk op Sharpspring gevallen. Als Frappant kozen we voor Sharpspring, omdat het één van de meeste flexibele platforms op de markt is, een native of derde partij CRM-integratie biedt en een universele CMS-compatibiliteit heeft. Daarbovenop kan Sharpspring integreren met honderden applicaties.

 

Wat we voor je kunnen betekenen

Als Sharpspring partner bieden we je ondersteuning tijdens het gehele marketing automation proces. Van initiële implementatie van het platform en het ontwikkelen van automatiseringsplannen tot het instellen van de workflow en constante support. Neem gerust contact op voor een demo van dit mooie platform. Inmiddels zijn we met diverse Sharspring projecten aan de slag en ondersteunen we een aantal opdrachtgevers ook in andere marketing automation systemen.

Lees hier meer informatie over onze marketing automation dienstverlening.

sharpspring lint

Delen mag!

Rik van Kooten

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Foto auteur