Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Vul hier je mailadres in. Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.Hoe gaan we met jouw gegevens om?
De contactgegevens die je met het versturen van dit formulier aan ons verstrekt, worden bijgehouden in ons klantsysteem en kunnen worden gebruikt voor onder meer het verzenden van nieuwsbrieven, updates, uitnodigingen voor events en het toezenden van informatie die je bij ons hebt opgevraagd. We verstrekken deze informatie niet aan derden en op jouw verzoek verwijderen we jouw gegevens uit ons systeem. Wil je weten hoe we met de gegevens omgaan? Je kunt dit lezen in ons Privacy Statement.Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creƫert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.