Dit is Gerjan Menge   

Creatief met computer en koksmes. Dat vat het aardig samen. Ik ben als vormgever altijd bezig om concepten om te zetten in mooie middelen. De afgelopen jaren is mijn vak alleen maar leuker geworden, met de komst van de vele online kanalen zijn er evenveel uitdagingen bijgekomen.

 

Bij Frappant geef ik vorm aan bijvoorbeeld brochures, mailings en advertenties, maar ik design ook websites, applicaties en social media kanalen. Dat maakt mijn werk erg veelzijdig.

 

Mijn vrije tijd bestaat uit lekker eten en wijntjes drinken, met dochter Anne Puck Marie knuffelen en tussendoor een huis uit 1860 verbouwen.

Quotes zijn stom.


Gerjan Menge

Niet met dure woorden, met rede of met preek, maar zomaar bij de slager of in de apotheek.


Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.