Dit is Tessa Elbers   

Samen met gedreven en kundige collega’s werk ik aan mooie projecten voor onze opdrachtgevers. Dit doe ik door het managen van uiteenlopende projecten, door mensen en middelen op het juiste moment in te zetten.

Ik kijk met een frisse en nuchtere blik naar de Frappante wereld van communicatie. Ik heb oog voor detail en aandacht voor de merken die wij sterker maken. Door proactief mee te denken hoop ik voor hen net dat stapje extra te zetten.

If it's meant to be it will be.


I've learned that people will forget what you said, people forget what you did, but people will never forget how you made them feel.


Maya Angelou (1928-2014)

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.
Cookies. Wij zijn er gek op. Ze zorgen er namelijk voor dat we leren van de sitebezoekers en we jou én anderen hierdoor beter kunnen helpen. En omdat je op onze site bent, gaan we ervan uit dat je net als wij óók de beste wilt worden en daarom het cookiereglement accepteert.