Dit is Melinda Thomas   

Ik kijk ernaar uit om het team van Frappant te ondersteunen en hoop veel te leren over het communicatievak. Met een flink staaltje doorzettingsvermogen en mijn nieuwsgierigheid komt dat vast goed.

Mijn grote passies zijn voetbal en reizen. Naast dat ik seizoenkaarthouder bij De Graafschap ben, hou ik ook van internationale voetbaltrips. Die kan ik vanaf februari volop gaan maken, wanneer ik een half jaar in Milaan ga studeren.

Als je het niet op een simpele manier kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.


Albert Einstein

D’RAN


De Graafschap

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.
Cookies. Wij zijn er gek op. Ze zorgen er namelijk voor dat we leren van de sitebezoekers en we jou én anderen hierdoor beter kunnen helpen. En omdat je op onze site bent, gaan we ervan uit dat je net als wij óók de beste wilt worden en daarom het cookiereglement accepteert.