Dit is Marjolein Prigge   

Met de woorden katten-, film- en sportliefhebber kun je mij wel redelijk goed samenvatten. Ik ben een oorspronkelijke Aaltenaar en erg blij dat ik ervaring kan opdoen bij Frappant. Als student communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente kreeg ik de afgelopen 2 jaar lang veel theorie in mijn schoot geworpen.

Ik laat mij graag onderdompelen in ervaring en hoop aan het eind van dit schooljaar mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Experience is simply the name we give our mistakes


Oscar Wilde

1+1 is niet altijd 2


Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.
Cookies. Wij zijn er gek op. Ze zorgen er namelijk voor dat we leren van de sitebezoekers en we jou én anderen hierdoor beter kunnen helpen. En omdat je op onze site bent, gaan we ervan uit dat je net als wij óók de beste wilt worden en daarom het cookiereglement accepteert.