Dit is Sterre Embsen   

Tijdens mijn stage ga ik het grafische team versterken. Ik ga mij bezig houden met ontwerpen van verschillende media uitingen, bedenken van nieuwe ideeën en meewerken aan creatieve projecten.

Ik kijk erg uit naar deze samenwerking met mijn nieuwe collega’s. Naast het bezig zijn met ontwerpen, liggen mijn interesses bij het lezen van tijdschriften, films kijken en lekker eten.

“Inspiratie? Het is geen kwestie van naar de lucht staren en wachten tot er een briljant idee uit komt vallen.”


“Simplicity is the ultimate sophistication”


Leonardo da Vinci (?)

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.
Cookies. Wij zijn er gek op. Ze zorgen er namelijk voor dat we leren van de sitebezoekers en we jou én anderen hierdoor beter kunnen helpen. En omdat je op onze site bent, gaan we ervan uit dat je net als wij óók de beste wilt worden en daarom het cookiereglement accepteert.