Je bent hier: home > strategie

  Strategie

  Strategie geeft richting. Richting aan keuzes om dingen wel of niet te doen. Strategie is de verbinding tussen alles wat in je organisatie plaatsvindt. Een merk met een strategie biedt een oplossing, die los staat van de tijd waarin we verkeren. Het gaat niet alleen om de voordelen die je product of dienst biedt, maar ook om de belofte en oplossing die je merk garandeert.

  Strategie gaat dus over de manier waarop je je doelen gaat realiseren. Omdat doelen er op verschillende niveaus zijn, bestaat ook strategie op verschillende niveaus. De organisatie heeft een strategie, er is een strategie voor marketing en daaruit voortvloeiend is er een communicatiestrategie. Bij succesvolle merken zien we een consistente opbouw en samenhang van strategie op alle niveaus.

  Strategie is geen eenmalige exercitie. Het is een continu proces van keuzes, verankeren, evalueren en bijsturen. Consistentie en samenhang van strategie op alle niveaus zorgt voor duidelijkheid, zowel binnen als buiten je organisatie. Intern alle neuzen dezelfde kant op. Keuzes kunnen snel en onderbouwd gemaakt worden en iedereen snapt waaraan gewerkt wordt. Extern begrijpt iedereen waar je merk voor staat. Ze herkennen je, begrijpen je en onthouden je.

  communicatiebureau Frappant

  Inzicht

  communicatiebureau Frappant

  Strategie

  communicatiebureau Frappant

  Creativiteit

  communicatiebureau Frappant

  Technologie