Wil je ook werken aan sterke merken?

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures. Maar mensen met een sterke combinatie van talent en ambitie geven we graag de gelegenheid om zich te presenteren. Stuur je brief met cv en eventueel je portfolio naar:

 

Frappant, bureau voor spetterende communicatie

Postbus 44

7120 AA Aalten

 

Per e-mail kan ook: stuur je mail met motivatie en cv naar onze badmeester Dennis Hoftijzer, dennis@frappant.com.

 

Stages

Frappant is een erkend leerbedrijf. We geven studenten volop mogelijkheid om ervaring op te doen op het gebied van communicatie, design en multimedia.

 

Stageplekken op de afdeling communicatie en op de studio periode februari 2019 beschikbaar

Per februari 2019 hebben we weer een stageplek beschikbaar op de afdeling communicatie. Je krijgt bij ons de ruimte om verschillende projecten tegelijkertijd te managen. Jouw taak is ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Projecten van A tot Z aansturen dus.

Je hebt aandacht voor onze opdrachtgevers, je staat middenin het projectteam, je verzorgt de inkoop, doet administratie, schrijft blogs en ga zo maar door, want geen dag is hier hetzelfde. Samen met het team zie je kansen en benut je die om merken nog sterker te maken. Zo til je mooie merken naar een hoger niveau! Kun jij goed overzicht houden en lijkt het je leuk om een half jaar in ons koele ;) zwembad te werken? Stuur je motivatie en CV naar dennis@frappant.com

We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creƫert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.