Wat we doen

Frappant is een fullservice reclamebureau voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende online en offline kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van het bepalen van een merkpositionering tot aan het creëren en verspreiden van content, van social media workshop tot beursactie, van brochure tot website, Frappant adviseert, creëert en realiseert.

Dit alles doen we met veel plezier. Én met een doel: merken sterker maken. Want over sterke merken wordt gepraat. Sterke merken hebben een authentieke, krachtige uitstraling, die je terugziet bij de mensen die er werken, het pand waarin ze zitten en het kaartje dat ze je geven. Ze vallen op en zijn daardoor succesvoller dan anderen.

Frappant – Full Service Communicatie bureau

Uiteindelijk ontwikkelen we niet alleen sterke concepten, pakkende vormgeving en werkende strategieën. We maken ook mooie en effectieve online en offline communicatiemiddelen.
Wil jij ook jouw merk sterker maken? Werk dan aan een sterke merkidentiteit. Hoe? Door middel van een doordachte strategie, een goede dosis creativiteit, de juiste content en de realisatie van effectieve online en offline communicatiemiddelen.

Merk identiteit »

Wie ben je? Wat wil je vertellen? En wat heeft jouw klant daar aan? Deze vragen leggen we je graag voor tijdens een spetterende brainstormsessie.

Creativiteit »

Het begint met een goed idee. Die hebben we genoeg. De ideeën worden gerangschikt naar effectiviteit en levensvatbaarheid en vervolgens doorvertaald  naar een sterk concept en pakkende vormgeving.

Strategie »

Zonder strategie wordt communicatie los zand, een onsamenhangend geheel. Wij helpen je met het bepalen van de beste strategie.

Content »

Zonder goede content kan communicatie nooit effectief zijn. Content waar je op gevonden wordt. Maar vooral ook content die relevant is en die op de juiste manier vertelt wat je je doelgroep te bieden hebt.

Realisatie »

Uiteindelijk ontwikkelen we niet alleen sterke concepten, pakkende vormgeving en werkende strategieën. We maken ook mooie en effectieve online en offline communicatiemiddelen.

Wil jij ook jouw merk sterker maken? Werk dan aan een sterke merkidentiteit. Hoe? Door middel van een doordachte strategie, een goede dosis creativiteit, de juiste content en de realisatie van effectieve online en offline communicatiemiddelen.We bellen

Wil je dat we jou bellen?
Doen we graag.
Vul hieronder je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Bel me »

Contact

Contactgegevens

Frappant
Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten

Postbus 44
7120 AA Aalten

KvK nr. 09038931
T (0543) 494 444
E post@frappant.com

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Je ontvangt dan zes keer per jaar de nieuwsbrief van Frappant.

Vul hier je mailadres in.

Frappant maakt merken sterker.

Frappant is een full service communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland) voor crossmediale communicatie. We maken merken sterker. Dat doen we door een krachtig concept te ontwikkelen, uitgekiende kanalen te kiezen en je boodschap te laten stralen. Van brochure tot website, van social media tot beursactie, Frappant adviseert, creëert en realiseert. Dit alles doen we met veel plezier. En met een doel: merken sterker maken.